Gość: domo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 12:46 czy author to dobra firma? mam zamiar kupic authora basica sx.jezeli jest ktos kto mysli ze to zly wybor niech mowi teraz (jeszcze nie kupilem) lub zamilknie na zawsze:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
skuter70 Re: author? 11.04.05, 14:46 Gość portalu: domo napisał(a): > czy author to dobra firma? super:) kupuj Link Zgłoś
Gość: Great_Me Re: author? IP: *.kijowska.waw.pl 11.04.05, 16:04 bardzo dobra tylko nie tak rozleklamowana jak np. Giant, polecam Link Zgłoś
el_gato_con_botas Re: author? 11.04.05, 16:08 przyzwoita - wystarczajaco dobra, zeby spokojnie kupowac rower i cieszyc sie z jazdy :-) pzdr ps. a jak Ci rower podpasowal i geometria odpowiada, to olej wypowiedzi z forum i kupuj niezaleznie od wszystkiego, co jeszcze ktos tu moze napisac... :-)) Link Zgłoś
Gość: Lukash Re: author? IP: *.petrus.com.pl 11.04.05, 17:19 Bardzo dobra, sam mam i jestem zadowolony:) Link Zgłoś
Gość: Basoncon Re: author? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.05, 01:57 Zdecydowanie nie polecam. Mają bardzo kiepskie ramy. Sam o tym przekonałem się boleśnie (rama mi pękła). Teraz mam wheelera i jest rewelacja. Link Zgłoś
Gość: boni3ck Re: author? IP: *.centrum.punkt.pl / *.centrum.punkt.pl 04.05.05, 14:59 kazda rama moze peknac. ja mam authorka, wlasciwie juz drugiego bo wszystko powymienialem, rame tez (oczywiscie na authora:). polecam Link Zgłoś
Gość: zbych Re: author? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 07:27 polecam, mam rower zlozony na ramie traction i jest OK. zbychonline.w.interia.pl Link Zgłoś
1mamut Re: author? 08.05.05, 11:42 witaj, Author to doskonały wybór. Od dwóch lat jeżdżę na starym modelu - na Mysticu. Mam za sobą chyba już parenaście.. tysięcy km i ciągle jeszcze kolejne km przede mną. I Authorem oczywiście. Pozdrawiam, Mamut Link Zgłoś
j-jupi Re: author? 10.05.05, 22:23 Ja tez posiadam Mystica i jest swietny tzn po za tym ze go posiadam duzo na nim jezdze od czasu kiedy ludzie zobaczyli ile ten moj rowerek wytrzymal juz duzo znajomych sobie kupilo wlasnie Authora pa pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Michael Re: author? IP: *.aster.pl 11.05.05, 16:44 Nie polecam, podobnie jak ktoś powyżej - pękła mi rama . A był to author nie najtańszy i miał "dożywotnią" gwarancję na ramę - fakt - wytrzymała do końca życia. Szkoda, że swojego. Link Zgłoś