olecky 11.04.05, 15:55 ze slubu wrocilem ubozszy o 4 kamizelki, 2 lampki i 1 pompke. Jakby ktos odnalazl ww. fanty, to moglyby mi sie jeszcze kiedys przydac... pozdrawiam, olek Link Zgłoś Obserwuj wątek
roweroraffi Re: poszukiwane fanty 11.04.05, 18:44 Te, które mi zwrócono wrzuciłem do torby i zostawiłem w pokoju, gdzie były składane rzeczy. Reszta musi być rozdana 'po ludziach' Link Zgłoś
krakers1 Re: poszukiwane fanty 11.04.05, 19:08 rotfl sie oblowili ;) a moze mysleli ze taka akcja jest ze rozdaja gratis kamizelki? pozdr Link Zgłoś
roweroraffi Re: poszukiwane fanty 11.04.05, 23:43 krakers1 napisał: > rotfl sie oblowili ;) a moze mysleli ze taka akcja jest ze rozdaja gratis kamiz > elki? Zdziwią się jak się w nich pojawią na Masie a Olo przyjedzie z jakimś kałachem czy innym kaemem ;-) Albo zwyczajnie z trzema palcami Skelera :-) Link Zgłoś
olecky Re: poszukiwane fanty 11.04.05, 23:46 albo po prostu upublicznie te zdjecia, co to im porobilem w sobote... ;-) pozdrawiam, olek Link Zgłoś
kazza Re: poszukiwane fanty 12.04.05, 17:33 Ja tamkamizelke swoją miałam a pompkę oddałam w Twoje ręce Olo na prośbę Raffiego:D więc jestem wolna od podejrzeń:P pozdrawiam KaZa Link Zgłoś
olecky Re: poszukiwane fanty 12.04.05, 19:55 olecky napisał: > albo po prostu upublicznie te zdjecia, co to im porobilem w sobote... ;-) szantaz zadzialal ;-) - dostalem juz obie lampki i dwie kamizelki, do trzeciej przyznal sie swistak. Brakuje mi jeszcze jednej pompki (metalowej!) i kamizelki (fason MPO 2003). pozdrawiam, olek Link Zgłoś
buciorbucior Re: poszukiwane fanty 12.04.05, 11:24 > ze slubu wrocilem ubozszy o 4 kamizelki, 2 lampki i 1 pompke. Jakby ktos > odnalazl ww. fanty... Skojarzyło mi się pytanie użytkownika Ociec: Czy rowerzyści dużo piją? Link Zgłoś