pickars 31.05.05, 18:18 gdzie w Wawie mozna dostac??? (masa nie wchodzi w gre bo to nie ja kupuje tylko moj kumpel i musi miec szybko) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beno1 Re: odblaskowe kamizelki 31.05.05, 18:27 Bez napisów są w sklepach BHP, np. w połowie Elektoralnej po lewej stronie. Beno Odpowiedz Link Zgłoś
sp5xsc Re: odblaskowe kamizelki 31.05.05, 19:05 2 tyg temu widzialem w Auchan Modlinska. Cena chyba 9.99 ale kamizelka zupelnie gola, bez zadnych bajerow i nadrukow. Odpowiedz Link Zgłoś
roweroraffi Re: odblaskowe kamizelki 31.05.05, 23:08 sp5xsc napisał: > 2 tyg temu widzialem w Auchan Modlinska. > Cena chyba 9.99 ale kamizelka zupelnie gola, > bez zadnych bajerow i nadrukow. Tak, a odblaski starczają do pierwszego prania, albo jeszcze krócej... myśmy też kiedyś zamówili na Biketour tanie kamizelki... rezultat był taki, że potem 90% wróciło do producenta na reklamację, bo po miesiącu odblaski klejone a nie przyszywane po prostu zniknęły. Odpowiedz Link Zgłoś
skeler Re: odblaskowe kamizelki 31.05.05, 21:29 przy odrobinie szczescia kamizelki masowe mozna kupic w naszym biurze - najlepiej w srode po 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
olecky Re: odblaskowe kamizelki 01.06.05, 08:45 skeler napisał: > przy odrobinie szczescia kamizelki masowe mozna kupic w naszym biurze - > najlepiej w srode po 18:00 marcin, a moze bys sie tak kiedys pojawil o tej 18:00? albo wyjasnil, ze "po 18:00" u ciebie oznacza "gdzies miedzy 20 a 21"? bo potem ludzie faktycznie przychodza o tej 18, gdy nikogo z grupy trzymajacej mase nie ma, i ja musze swiecic oczami. pozdrawiam, olek Odpowiedz Link Zgłoś
roweroraffi Re: odblaskowe kamizelki 31.05.05, 23:11 W sklepach BHP można kupić (ceny od 25zł/szt), w serwisach rowerowych mozna kupić (od 30-40zł/szt), albo u nas od 25zł/szt jutro po 18.00 lub w czwartek po 18.00 (wtedy będę w siedzibie). Niemniej ja jakbym miał radzić, to bym polecal poczekać na masowe z odblaskami pryzmatycznymi... są o wiele lepsze i wytrzymalsze od niejednej zwykłej kamizelki i są warte swoich 50zł... ale jak to pilne... Odpowiedz Link Zgłoś
filipwpr Re: odblaskowe kamizelki 01.06.05, 00:19 potwierdzam. Pryzmatyczne są o wiele lepsze i wytrzymalsze. Ja za swoją pryzmatyczną zapłaciłem 85 zeta a masowa kosztuje 50 i do tego jest z logiem masy Odpowiedz Link Zgłoś
roweroraffi Re: odblaskowe kamizelki 01.06.05, 17:17 filipwpr napisał: > potwierdzam. > Pryzmatyczne są o wiele lepsze i wytrzymalsze. > Ja za swoją pryzmatyczną zapłaciłem 85 zeta a masowa kosztuje 50 i do tego jest > > z logiem masy I już niedługo (myślę, że już w następnym tygodniu w środę) będą nowiuteńkie kamizelki z logiem Masy tak pryzmatyczne, jak i te z normalnymi odblaskami i lamówkami odblaskowymi (czyli te za 50zł i 30zł), których ostatnio nie było na Masie... będzie je można zapewne zanabyć w środy po 18-18.30, oraz na Masach i imprezach okołomasowych, na któryh będzie "KREDENS" ;-) Ponieważ będziemy mieli własne sito do sitodruku nie powinna się już powtórzyć sytuacja, że kamizelek zabraknie i nie będzie. Taką przynajmniej mam nadzieję, bo póki co tylko ja mam pojęcie o sitodruku, a i to niezbyt duże... więc mże być problem by szybko robić dodruki ;-) A za jakiś czas szykujemy niespodziankę... dziś pomysł wyślę Skelerowi i... już niedługo być może dowiecie się o co chodzi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś