Gość: e! IP: *.csk.pl 05.06.05, 16:30 witam interesuje mnie nie drogo oponki rowerowe (max 35 zl za sztuke) ktore beda ladnie piszczaly! potrzebuje rozmiar 26cali i grobe powyzej 2 ..ale mniejsze niz 2,2 .. do roweru gorskiego.. co polecacie??????? Link Zgłoś Obserwuj wątek
aniapakero Re: piszczące oponki do roweru 05.06.05, 20:35 A dlaczego mają piszczeć?:O Każda piszczy jak się zablokuje tylny hamulec(chyba). Tylko, że te grubsze sa z reguły na błoto czyli przyczepne...a takie szybko się ścierają przy takim efektownym "piszczeniu". Link Zgłoś
l.ucas Re: piszczące oponki do roweru 05.06.05, 22:05 jest roznica niektore piszca jak sie ostro chamuje a niektore nawet przy wolnej jezdzie.. a oponki typowo terenowe jeszce nie widzialem zeby piszczaly Link Zgłoś
uruk-hai Re: piszczące oponki do roweru 05.06.05, 22:42 kup sobie Mythosy XC może nie piszczą ale ... wyją :) Link Zgłoś
aniapakero Re: piszczące oponki do roweru 05.06.05, 23:30 Sądze, że dlatego iż są z gumy a nie jakiegoś sztucznego czegoś tam. Ja mam semislicki i big jimy ale nie zauwazyłam różnicy w piszczeniu...Może dlatego, że sie nad tym nei zastanawiałam. Link Zgłoś
uruk-hai Re: piszczące oponki do roweru 05.06.05, 23:56 wyją na asfalcie a jak się jeździ po tym do czego są przeznaczone to jest spoko :) Link Zgłoś
Gość: e! Re: piszczące oponki do roweru IP: *.csk.pl 06.06.05, 02:00 co powiecie o Kenda FLAME ?????? jezdzi ktos na tym ? a i podawajcie ceny opon. kenda flame max 30zl Link Zgłoś
aniapakero Re: piszczące oponki do roweru 06.06.05, 20:50 Big Jim troche ponad 50zł sztuka Link Zgłoś
sledzik4 Re: piszczące oponki do roweru 08.06.05, 10:46 Na swoim góralu mam z przodu oponę Dębicy semislick. Fajnie piszczy. Służy jako dzwonek. ;-) pozdrawiam - sledzik4 Link Zgłoś
Gość: e! Re: piszczące oponki do roweru IP: *.csk.pl 08.06.05, 19:06 piszczaca opona z przodu? !! Link Zgłoś
sledzik4 Re: piszczące oponki do roweru 08.06.05, 20:44 Tak. Z tyłu tylko wtedy, gdy jest mokro. :-) pzdr - sledzik4 Link Zgłoś
Gość: factorial_exponent Re: piszczące oponki do roweru IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 07:58 kenda flame - bardzo szybka ale bardzo sliska z przeznaczeniem raczej lowrider niz na szose jesli jestes freaky-suicide to ja pokochasz ;D BTW: tak, czasem sie wydrze Link Zgłoś
Gość: e! Re: piszczące oponki do roweru IP: *.csk.pl 15.06.05, 10:02 wlasnie myslalem o tej kenda - flame ;] wiec mowisz ze spoko ;] to spoko.. a jak jej piski ;] mam nadzieje ze spoko Link Zgłoś