Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zakupilem rower

IP: 213.17.128.* 24.06.05, 11:29
    Zakupilem nowy rower - mam nadzieje iz nie pojawia sie komentarze iz to zły
    wybor. Wheeler 2600. Zastanawialem sie jeszcze nad Gary Fisherem Tiburon i
    Authorem Classic. Zwyciezyl Wheeler. Dlaczego? Brak mi pojecia

pzdr
    Obserwuj wątek
      • Gość: @ktu@lny Re: zakupilem rower IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 24.06.05, 18:07
        Grunt to śmigać, czy mróz czy skwar, czy lato czy zima, nawijać kilometry.
        Witam w rodzinie :)

Pozdrawiam.
      • Gość: łiler Re: zakupilem rower IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 11:38
        Ja również mam wheeler-a tylko z przed 2 lat. (wheeler 800) Rowerek był i jest
        suuuuper, a teraz jest bardzo suuuuper gdyż włożyłem do niego osprzęt za
        przeszło 1000zł. w sklepie za taki sprzęt to jakieś 1500-1600zł. - allegro:).
        Seryjna, została tylko rama w bardzo ładnej jak dla mnie kolorystyce- szary
        (stalowy) , żółty, czrny i biały. pozdrawiam. łiler. tylko miał jeden mankament-
        niewygodne siodełko, obecnie mam żelowe look-in- mniej sportowy wygląd, ale za
        to jaki komfort:):):) ps ważę 103 kg... jestem na diecie:P
        • Gość: Adek Re: zakupilem rower IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 11:47
          Tez mam 100ke,
          siodełko z wyczynowego ostatnio zmienilem na stare moongosowskie -)
          ale moze tez zelowe zakupie-)
          hehehe waga to paskiudna rsecz
          hehehe
          ale mozna sie przyzwyczaic -)
      • Gość: gibi Re: zakupilem rower IP: *.acn.waw.pl 07.07.05, 01:48
        Ja właśnie zakupiłem wheelera 3600, jestem bardzo zadowolony: rower jest szybki
        i dość lekki, pozycja do jazdy jest wygodna. Mam nadzieję, że długo posłuży.
        Pozdrawiam!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka