Gość: vcx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 18:22 Witam! Powiedzcie mi jaki rower wybrac: Author Solution SX czy moze Hasa 3.0 Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: KA Re: Hasa czy Author?? IP: 217.153.16.* 19.07.05, 09:41 Hasa 3 to bardzo przeciętny rowerek taki kicz firmowy, jeśli myslisz o Hasie to minimum Comp 6, czy nowsza wersja tego modelu Team 6(ma lepsze obręcze, wkład suportu, korby). KA Link Zgłoś
Gość: KA Re: Hasa czy Author?? IP: 217.153.16.* 19.07.05, 16:13 Sprawdziłem oba rowerki i jeśli nie ma różnic w cenie to wybierz Authora, ma zdecydownie lepszy amorek, reszta osprzętu bardzo podobna, waga na kożyść Hasy ale jak wcześniej pisałem jeśli Hasa to minimum 6. Ja i moi znajomi użytkujemy hasę już dłuższy czas ale modele SLD, Comp 6D i comp7 i jesteśmy zadowoleni, odrobinę problemów mają serwisy przy centrowaniu kół z płaskimi szprychami ale trening czyni mistrza. KA Link Zgłoś
mmmal Re: Tylko Trek !!!!!!!!! 20.07.05, 09:41 Do diaska, Doktorku, ja się napaliłam na szkocika! ;) Czy tu istnieje taki antagonizm jak wśród samochodowych offroadowców: TYLKO trek, TYLKO scott, TYLKO (wstaw dowolne)? ;) Czym właściwie różnią się rowery dobrych firm (w obrębie modeli zbliżonych jakościowo)? Dla mnie niczym, decyduje sentyment wobec marki. Pozdro :) Link Zgłoś
Gość: KA Re: Tylko Trek !!!!!!!!! IP: 217.153.16.* 20.07.05, 10:55 generalnie te rowerki różnią się tylko i wyłącznie napisem i ew ramą (choć te wychodzą też z jednej i tej samej fabryki na Tajwanie) KA Link Zgłoś