czajnik74 26.07.05, 09:43 a w dzisiejszym wydaniu w/w gazety artykuł o koledze od przyczepki masowej a prywatnie Wilekim Wymiataczu Ulic - Nasz `wywrotowiec` wraz z velo taxi. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kriss67 Re: <prasa> Metro 26 05 2008 26.07.05, 09:51 Cześc Czajnik:) Czytałem, czytałem..... Ostatnio sporo jest publikacji i o imprezach, na przykład Akcja Nowy Świat, i o Velotaxi. Spodobały sie te fikusne pojazdy dziennikarzom ze Gazety Stołecznej. Pozdrawiam Krzysztof Link Zgłoś
roborobi Re: <prasa> Metro 26 05 2008 26.07.05, 18:02 Proszę bardzo: tinyurl.com/dh3sf niestety chodzi tu o wydanie papierowe!!! pozdrawiam Robert Link Zgłoś
roweroraffi Re: <prasa> Metro 26 05 2008 27.07.05, 11:42 czajnik74 napisał: > a w dzisiejszym wydaniu w/w gazety artykuł o koledze od przyczepki masowej a > prywatnie Wilekim Wymiataczu Ulic - Nasz `wywrotowiec` wraz z velo taxi. Ten wywiad miał iść z pół miesiąca temu, ale najpierw były zamachy w Londynie, potem żartownisie w Warszawie i tak się jakoś odwlekło. Prócz ww gazety byłem dziś koło 16 w Radio BIS i opowiadałem m. in. gdzie jadę na wakacje, parę dni wcześniej TVN24 filmowało jak składam rower, a w weekend Radio Praga nada spory materiał o rowerzystach, który parę dni temu nagrywali ze mną i z Sebą. Sezon ogórkowo-rowerowy w pełni ;-) Strach pomyśleć, co będzie na Masie :-))) Link Zgłoś