ponponka1 03.08.05, 20:43 Czy mozna uznac, ze jest ladna? Koncowki opalone a srodek bialutki. Jak tu sie na plazy pokazac ;-P Ponponka1 i iKONkA Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Slav4 Re: opalenizna kolarza :) IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 03.08.05, 21:17 Mnie to absolutnie nie przeszkadza - przynajmniej człowiek wygląda jak sportowiec, a nie jak przysłowiowy "personalny z młyna". O wiele gorsze są wielkie dupska, obwisłe piwne brzuchy i rachityczne nóżki Chociaż - nie powiem - dłonie w rękawiczkach opalają się bardzo "ciekawie". Zwłaszcza jak na drugi dzień człowiek musi w pod krawatem do pracy :o) A jednej końcówki to w ogóle nie mam opalonej :oPPP. Ale też mi to nie przeszkadza :o)\PPP To pisałem ja - męska szowinistyczna świnia. Pzdr/Slav Link Zgłoś
dr.rocco Re: opalenizna kolarza :) 04.08.05, 00:24 Co prawda smiesznie to wyglada , ale to nie problem dla mnie. Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: opalenizna kolarza :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 09:23 Czlowiek w garniturze noszacy "biale rekawiczki" jest charakterystyczny i latwo w nim znalesc przyjazna dusze. Link Zgłoś
Gość: KA Re: opalenizna kolarza :) IP: 217.153.16.* 04.08.05, 10:22 Siateczka i słoneczko na dłoniach, nóżki do połowy uda i bajeranckie rękawki no i czasami serek na klacie i okularki, myślę ze SAMO MIODZIO ;)) KA Link Zgłoś
Gość: kondor Re: opalenizna kolarza :) IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:58 Osobiście powiem że to nie jest ładne.Ja już nie patrzę się nawet do lustra aby siebie ogladać.Najfajniejsza jest reakcja kasjerek w sklepie jak podaję pieniądze.Przeważnie towarzyszy im uśmiech.Gdy widzą białe dłonie i brązowe ręce Link Zgłoś
ponponka1 Re: opalenizna kolarza :) 04.08.05, 13:35 Dopiero teraz zwrocilam uwage na moje dlonie...heheheheheheheeeee ....moze nie biale ale wyraznie jasniejsze niz fragment od polowy ramienia do nadgarstka.... Ja ostatnio wbudzilam dowcipne komentarze moimi pieknymi "ponczoszkami" bez podwiazek na plazy nad Zegrzem ;-P Ponpknka i iKONkA Link Zgłoś
Gość: kondor Re: opalenizna kolarza :) IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:41 Ciekawi mnie jakie to były te komentarze? Skąd to zainteresowanie Norwegią?.Czyżbyś startowała tam na jednym z licznych maratonów,chociażby Trondheim-Oslo.No ale skoro dziennie krecisz po 30km to nie stanowiło by to dla Ciebie problemu Link Zgłoś
ponponka1 Re: opalenizna kolarza :) 04.08.05, 15:51 Ja kocham Norwegie :) Jechalam w 1999 roku w "probie sily" z Lillehammer do Oslo - 180 km - 8,05 godzin na goralu!!! z blotnymi oponami .... hehehheheeeee www.styrkeproven.com/styrk2003/index_en.shtml Dyplom ukonczenia wisi dumnie na scianie i mobilizuje mnie kazdego dnia! Teraz pedaluje po Warszawie, ale kondycje przywiozlam z Polnocy ;-P Ponponka i iKONkA Link Zgłoś
Gość: kondor Re: opalenizna kolarza :) IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 05.08.05, 17:02 Mam rozumieć że te 180km to Twój rekord dystansu w ciągu jednego dnia.Brawo Skoro Norwegia to Twoja miłość,załuż nowy wątek o "odmrożeniach" jakie przydarzyły nam się na rowerach. Nie dziwię się że kręcisz po W-wie Tu zawsze cieplej niż w Oslo Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: opalenizna kolarza :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 15:46 Ponponka, sie ma! Gdzie ty sie podziewalas? Link Zgłoś
ponponka1 Re: opalenizna kolarza :) 04.08.05, 15:56 Witaj Robercie :))))) Zaszylam sie w .... Zabkach.... Ale nadal w okolicach stoleczych choc trudniej mi sie stamtad wyciagnac w kierunku zachodnim w dzien wolny...starzeje sie ;) Jak tam gromadka Miro, Jane Bond i inni? Nadal razem pedaluja Ponponka i iKONkA Link Zgłoś
diafora Re: opalenizna kolarza :) 09.08.05, 15:26 U faceta to jeszcze, ale jak zakładam sukienkę - wyglądam komicznie. Ostatnio kupuję więc ubranka zgodnie z mapą opalenizny i też może być! Link Zgłoś
Gość: OT Re: opalenizna kolarza :) IP: *.aster.pl 12.08.05, 04:37 no ja mialem rekawiczki tylko troche w siatke pogralem (czytaj 4 tygodnie po 3-4 godziny dziennie) na sloneczku i teraz juz tylko mam biale spodenki i skarpetki :P pozdrowienia i do zobaczenia Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: opalenizna kolarza :) 13.08.05, 12:42 ponponka1 napisała: > Czy mozna uznac, ze jest ladna? Koncowki opalone a srodek bialutki. Jak tu sie > na plazy pokazac ;-P > > Ponponka1 i iKONkA > solarium. ja chodze codziennie. Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: A gdzie się rower opala? ;) 14.08.05, 12:03 a czarnego mam rowera od zakupienia :-] Link Zgłoś