mmmal 08.02.06, 08:57 Odezwij się: co za gips? Połamałaś się? Nie wyrabiaj normy całego świata! ;) [Coś tu rzadko bywam, więc nie wiem, co się dzieje.] Pozdrawiam i powrotu do zdrowia gorąco życzę :) Mmal Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: diafora Re: Diafora!!! IP: *.lodz.mm.pl 08.02.06, 17:29 Kochana Mmmal! Kto by tak dbał o mnie jak Ty?! Miałam pecha poślizgnąć się i wykonać podwójny aksel w powietrzu z twardym lądowaniem na lodzie! I załatwiłam sobie oba stawy - kolano i kostkę! A takie miałam plany rowerowe na wiosnę! Gips mi już zdjęli, ale nie bez przygód. Byle tylko odnóże wróciło do stanu użyteczności! pozdrawiam gorąco Diafora Link Zgłoś
mmmal Re: Diafora!!! 10.02.06, 09:23 Że też pech zawsze musi dopaść tych najlepszych (Ciebie, mnie...) ;))) Kuruj się i szybko wracaj do formy (długo to będzie trwało?). Kto będzie kilometrówki wyrabiał w Twoich stronach? :) Pozdro! Mmal ps Choć z tymi kilometrami to u mnie krucho w tym roku, ale o tym cicho... sza... ;) Link Zgłoś
Gość: kondor Re: Diafora!!! IP: *.interq.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.06, 09:26 Chciałbym w to wierzyć że to tych najlepszych dopada,a nie związane z pechem. Tak to już jest gdy się siedzi przed TV to i kości całe.Jednak gdy w okresie zimy kreci się po oblodzonych drogach to i o kontuzję nie trudno.W grudniu też miałem bliskie spotkanie z matką ziemią i skutki odczuwam do dziś.Po drodze gips i fizykoterapia.Ale dzięki stacjonarnemu forma utrzymywana jest na przyzwoitym poziomie. Link Zgłoś
diafora Re: Diafora!!! 12.02.06, 19:28 Dziękuję, moi drodzy, za ciepłe słowa w środku zimy! Na razie próbuję sobie jakoś radzić, ale złość mnie bierze, bo szlag trafił formę. A miałam takie wielkie plany na ten rok... Przynajmniej nie musiałam uczyć się chodzenia o kulach, bo tę umiejętność posiadłam dużo wcześniej, niestety. Ale już ustawiłam rower na trenżerze i na razie przyzwyczajam nogi od nowa do ruchu po okręgu! pozdrawiam wszystkich Diafora Link Zgłoś