Gość: ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.06, 20:58 fakty.interia.pl/news?inf=760361 Link Zgłoś Obserwuj wątek
rkcb Re: brawo brawo 15.06.06, 21:19 Sądząc po tytule twojego wpisu pochwalasz takie zachowanie. Po za tym notatka jest tak napisana, że nie wiadomo czy zdarzenie miało miejsce na jezdni czy na chodniku i kto tu jest tak do końca winien. Link Zgłoś
stefan4 Re: brawo brawo 19.06.06, 23:19 rkcb: > Po za tym notatka jest tak napisana, że nie wiadomo czy zdarzenie miało > miejsce na jezdni czy na chodniku i kto tu jest tak do końca winien. Jakkolwiek było, psim obowiązkiem sprawcy było zatrzymać się i zainteresować losem ofiary kolizji. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Link Zgłoś
nakole Brawo??? 15.06.06, 22:00 Rozumiem, że to "brawo, brawo" to złośliwość pod adresem rowerzystów. Całkiem niezrozumiała. Nie wszyscy rowerzysći powodują wypadki, podobnie jak kierujący innymi pojazdami na drogach. To co się stało to tragedia, która nie powinna się była zdarzyć. Link Zgłoś
Gość: teteka5 idioci są wśród nas IP: *.lodz.dialog.net.pl 16.06.06, 11:33 podobny wypadek miał miejsce kilka lat temu w Łodzi,gdzie pijany rowerzysta zabił na chodniku ponad 80 letnią profesor Uniwersytetu Łodzkiego Annę Dylik Link Zgłoś
2paco Re: brawo brawo 16.06.06, 22:55 szkoda tylko że nie napisano w jakich okolicznościach to się zdarzyło. mnie też nieraz szlag trafia jak widzę co niektórzy rowerzyści wyczyniają na chodnikach, bo to się na nas wszystkich odbija. zresztą debile są wśród przechodniów tak samo częstym zjawiskiem jak wśród rowerzystów czy kierowców. po prostu trzeba mieć oczy dookoła głowy - jeśli nie mam pewności że zza jakiegoś rogu lub drzewa nikt/nic mi nie wyjdzie/wyjedzie, to po prostu zwalniam na wszelki wypadek i tyle. a debili trzeba tępić z całą stanowczością. Link Zgłoś
Gość: Iwannarideabicycle Re: brawo brawo IP: *.gprspla.plusgsm.pl 20.06.06, 13:38 2paco napisał: > a debili trzeba tępić z całą stanowczością. Poszukiwany sprawca ma wg. świadków i policji "około 12 lat". Link Zgłoś