Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Arkus, czy to dobra firma ??????

IP: *.zeork.com.pl 27.06.06, 13:51
    prosze o opinie,czy ktoś sie zetknął z rowerami z logo Arkusa ?
    Obserwuj wątek
      • johnny-kalesony Re: Arkus, czy to dobra firma ?????? 27.06.06, 14:38
        Nie jeździłem wprawdzie, ale słyszy się tu i ówdzie o Arkusie dość pochlebne
        opinie ...

Pozdrawiam
        Keep Rockin'
      • Gość: gosc Re: Arkus, czy to dobra firma ?????? IP: *.crowley.pl 27.06.06, 14:51
        w maju ub. roku zanabyłem deltę dynamic. Rower z niższej półki wspomnianego
        producenta. Przebieg 5500 km. Do 5000 był bezawaryjny. Po tym przebiegu zaczęło
        hurgotać w kołach. Okazało się, że obie piasty do wymiany. Zaplatanie starych
        obręczy w nowe piasty nieopłacalne dla tego poziomu. Więc kupiłem nowe koła +
        łańcuch (już dawno mu się należało) + siedmiotryb + korby z większymi tarczmi.
        Przy okazji też sztycę amortyzowaną. Nie da się ukryć, że rower jest jakby z
        innej bajki. Jednak do drugiego mojego rowerka - meridy - to mu jeszcze daleko.
        Natomiast nie mam pojęcia o rowerach tego producenta z wyższej półki
        • johnny-kalesony Re: Arkus, czy to dobra firma ?????? 27.06.06, 15:16
          5 tys. kilometrów to i tak naprawdę niezły wynik jak na piasty z niższej półki.

Pozdrawiam
          Keep Rockin'
      • Gość: piotrek Re: Arkus, czy to dobra firma ?????? IP: 194.146.219.* 17.08.06, 18:01
        absolutnie odradzam, jeżeli nie masz zamiaru wozić się z całym arsenałem
        kluczy, sruboktrętów itd. POzbyłem się jak najwcześniej bo to za dużo stresu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka