pierzchalagrzegorz 09.08.06, 16:02 WITAM - WCZORAJ OKOŁO 14.25 W JANKACH PO GO SPORTEM ZOSTAWIŁEM PRZYPIĘTY ROWER - PO PIĘCIU MINUTACH JUŻ GO NIE BYŁO - GDZIE MOGĘ ZAMIEŚCIĆ FOTKĘ ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
mackofff Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 16:16 z`upload`uj zdjęcie na imageshack.us/ i wstaw link do fotki tu na naszym forum. Jakbyś mógł podać jeszcze inne ważne dane takie jak nr.ramy, osprzęt, marka i typ roweru oraz czy miał jakieś dodatki w postaci lampek, kuferków, sakw, bidonów itp. Aha, i info umieść również na innych rowerowych forach. Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 16:22 tylny błotnik miał urwane mocowanie więc skręciłem je na dwie blachy nierdzewne, z tyłu lampka na baterie, z przodu tylko uchwyt na licznik i na lampke (osprzęt miałem w plecaku). Dzięki za info o zamieszczaniu zdjęć - jeszcze nie skumałem tego bo jestem w pracy i gonią mnie ale myślę że dam radę (mogę je dać na waszym serwerze ? czy muszę mieć jakiś ?? Link Zgłoś
mackofff Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 17:45 pierzchalagrzegorz napisał: > Dzięki za info o zamieszczaniu zdjęć - jeszcze nie skumałem tego bo jestem w > pracy i gonią mnie ale myślę że dam radę (mogę je dać na waszym serwerze ? czy > muszę mieć jakiś ?? ewentualnie poprostu wyślij je mnie a ja już zamieszcze tutaj. mail do mnie na dole. wpisuj bez "_WYTNIJ_" Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 19:28 dzięki, juz wysyłam - dzwoniłem do kolesia z katowic od którego odkupiłem ramkę (on kupił od dystrybutora) - podobno była to jedyna sztuka w tym rozmiarze (17,5 cala podobno) i kolorze w polsce jakieś 3 lata temu. Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 10.08.06, 20:58 img46.imageshack.us/my.php?image=sintesitylda2.jpg img61.imageshack.us/my.php?image=sintesiprzodhb0.jpg fotki - proszę - pomóżcie Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 16:18 jeśli go zobaczycie to bardzo proszę o jak najszybszy kontakt pod mój nr tel (889 953 247) (nawet sms z adresem gdzie był widziany wystarczy), lub kontakt z dowolna jednostka policji (zgłoszenie Pierzchała Grzegorz złożone na posterunku w Raszynie) Rower to Sintesi Moab srebrny, amor RockShox Pilot SL czarny, korby TruativFirex, obręcze i kierownica Syncros, przeżutka tył shimano LX, przód Alivio, klamkomanetki Deore, hamulce przód i tył tarzczowe mechaniczne (przód Shimano, tył Tekro), mostek Gt, sztyca podsiodłowa Richtey, siodełko Velo,opony tioga, tak jak pisałem poprzednio mam fotki lecz nie wiem jak i gdzie je zamieścić. Znakiem szczególnym jest to że od zimy jeżdżąc po warszawie nie widziałem żadnego roweru sintesi a już na pewno nie moab i to w tym kolorze (z góry przepraszam wszystkich legalnych właścicieli w/w marki). Link Zgłoś
filipwpr ZGŁOŚ SPRAWE NA POLICJI 10.08.06, 18:56 niech wyciągną taśmy z kamer od ochrony, jak uda się je wyciągnąć i będzie na nich moment kradzieży to daj znać. kiedyś pracowałem w tym centrum i niektórych okolicznych ludków mam nieprzyjemność znać i może będę mógł pomóc. Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: ZGŁOŚ SPRAWE NA POLICJI 10.08.06, 19:48 niestety pod go sportem nie ma kamer - było to moje pierwsze pytanie po zauważeniu kradzieży znalazłem w koszu przecięta linkę - mam nadzieję że policja zdejmie odciski i przeszuka swoje bazy danych Link Zgłoś
filipwpr Re: ZGŁOŚ SPRAWE NA POLICJI 10.08.06, 20:05 szkoda że nie ma nagrania. takie obiekty powinny mieć nakaz instalowania kamer obserwujących cały teren dostępnych dla klientów Link Zgłoś
mathuresh Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 09.08.06, 23:59 Witam! i zapytam..czym był przypięty ? ps. Możesz jeszcze zdjęcia wrzucić na stronę www.pinkbike.com Pozdrawiam Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 10.08.06, 09:30 przypięty był linka zamykaną na klucz grubości około 15 mm (nie znam firmy ale nie było to żadne "cudo" z hipermarketu). Poradzili sobie profesjonalnie - jedno gładkie cięcie (chyba nożycami do stali), linkę znalazłem w chwili spisywania zeznań przez policję w koszu na śmieci obok - nie palcowałem jej tylko natychmiast wrzuciłem do torby foliowej - mam nadzieję że nasza wspanniała policja (w którą mimo wszystko wierzę)zrobi z tym dowodem to co należy (musiał wziąść linkę do ręki aby ją wrzucić do kosza - prawda ?) Link Zgłoś
beatboxer Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 10.08.06, 22:01 no coś Ty, telepatycznie ją do kosza wrzucił ;P Życzę powodzenia Pozdro Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 14.08.06, 09:59 kamień w wodę - może ktoś z was wie cos na temat ramki amoeba huzzar - jest ładna ale co dalej ? warto ja kupić ??? jaka jest jej waga? nigdzie nie podają Link Zgłoś
czajnik74 Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 14.08.06, 16:07 Kolego `drogi` rozumiem ża jak się ma jedyny w swoim rodzaju rower w stolicy, to wypadało by może użyć tego? abus.pl/row/ulocki.htm przypiąłeś linką - więc powiem szczerze - tu już ludzie, na naszym forum - mieli przypadki gdy rowery były zabezpieczone kratami i im ukradli - a Ty tylko sprowokowałeś złodzieja do tego czynu, linką....hehehe. Nie oczekuj przeszukiwania baz danych przez Policję, takowych nie ma a każda baza znaczonych ram rowerowych (bo rozumiem,że oto ci chodzi) nie jest w żadnej ogólnopolskiej sieci. A na drugi jeśli stać cię na osprzęt za kilkatysięcy - kup sobie Abusa granita za 400 lub Kryptonite chociaż. wierny użytkownik Abusa - czajnik Link Zgłoś
gollum02 Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 14.08.06, 17:51 Rafi a jakiego U-locka ty sobie sprawiles? Ja tez niedługo będe potrzebował więc temat jest dla mnie interesujący... Link Zgłoś
czajnik74 Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 16.08.06, 10:39 gollum02 napisał: > Rafi a jakiego U-locka ty sobie sprawiles? > Ja tez niedługo będe potrzebował więc temat jest dla mnie interesujący... www.cyklotur.pl/x_C_I__P_53011522-53010001__PZTA_0.html jako, że zamiawiałem - powyższy zakupił:) Link Zgłoś
pierzchalagrzegorz Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 15.08.06, 10:26 wielkie dzięki za "poprawę nastroju". oczywiście że pluje sobie w brodę - polak mądry po szkodzie, nie było mnie tak po prostu na niego stać - bardzo długo odkładałem na każda część, po to żeby robić 2 - 3 tyś km miesięcznie. ale i tak wielkie dzieki za zainteresowanie sie sprawą. Link Zgłoś
olecky Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 16.08.06, 10:48 a propos: www.alfer.pl/Ulock.jpg pozdrawiam, olek Link Zgłoś
gollum02 Re: UWAGA KRADNĄ - KATOWICKI MASOWICZ - POMOCY 16.08.06, 15:00 Hmm... Ciekawe co lepsze. Łańcuchy, czy U-locki... Łańcuchem chyba łatwiej przypiąć rower do czegokolwiek. Link Zgłoś