generalo 12.09.06, 16:48 dzisiaj wchodze na stronke www.masa.waw.pl i zostalem bardzo mile zaskocznoy ;) strona ma nowy bardzo ladny lay'out ;D podoba mi sie ;D Link Zgłoś Obserwuj wątek
woydzio Re: Nowy lay'out strony ;) 12.09.06, 20:25 Zaraza, ja też tego nowego layoutu nie zauważyłem... Woydzio (właściciel Malkavian Machine) Link Zgłoś
generalo Re: Nowy lay'out strony ;) 12.09.06, 20:40 No fakycznie teraz nie widze ;) ... wczenisje nowe logo masy bylo .. layout taki niebieski ... :D Link Zgłoś
stefan26 Re: Nowy lay'out strony ;) 12.09.06, 21:40 Ja też jak włączyłem stronke masy to zauważyłem cosik nowego na niej .. ale po 15 minutach wszystko wróciło po staremu :) Link Zgłoś
skeler Re: Nowy lay'out strony ;) 12.09.06, 22:05 nowa wersja nie powinna jeszcze sie domyslnie pokazywac... jak ktos jest jej ciekaw, wystarczy dopisac index.php na koncu adresu ;-) Przydalby sie tez ktos do pomocy, zeby w koncu nowa wersja ruszyla - po datach tam umieszczonych widac, ze strona czeka na to od dawna ;-) potrzeba osob do przepisywania tekstow ze starego na nowe, kogos znajacego sie na php, zeby wstawil na strone nowy system subskrypcji + pare innych drobiazgow. Ale to wszystko dopiero jak wroce z wakacji, czyli po najblizszej masie. Link Zgłoś