Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR--

30.09.06, 00:02
    Serdecznie zapraszam wszystkich znajomych i nieznajomych ;-))) na wieczór
    karaoke w klubie Bazaar (ul. Polna 13, d. Wektor) o godz. 19.
    W przerwach między karaoke - disco lata 1970 - 2006 a imprezę poprowadzi GREG.
    Wstęp WOLNY!!!
    DLA PIERWSZYCH 100 OSÓB DARMOWE PIWCIO :-)))
    Dobrze by było być wyposażonym w dokument ze zdjęciem (nie musi być
    koniecznie sprawdzany, ale ochrona czujna jest i mogą chcieć zweryfikować czy
    niektóra młodzież już jest dorosła ;-))
    Specjalnie tego wieczora piwcio za 5,50 i wiele konkursów z nagrodami!!!
    Zależy mi na dużej frekwencji gdyż jest to pierwsza impreza w tym stylu
    organizowana między innymi przeze mnie i chciałabym by zagościła na stałe :-)
    W razie pytań dzwońce 0-501-762-762 IZA...
    Czekam na Was w środę w Bazaarze...
    Do zobaczenia!!!

P.S. Szprychówek nie będzie!!! A jak mnie zawiedziecie to nie będzie też muzy
    na Masie ;-)))
    Obserwuj wątek
      • sonek Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:08
        HEJ ;)) A BĘDZIE MOŻNA ZNÓW POJEŹDZIĆ ROWEREM???
        • stworek111 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:20
          sonek napisała:

> HEJ ;)) A BĘDZIE MOŻNA ZNÓW POJEŹDZIĆ ROWEREM???
          jasne!!!myślę że nikt niebędzie miał nic przeciwko jeżdżeniu tam i z powrotem
          Polną na rowerze.Długawa nawet ta Polna,a dookoła było by dłużej.Miłej
          zabawy.jol
      • stworek111 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:17
        nie bądź taka,ja nie mogę wyjeżdżam we wtorek,wracam w piątek.Żałuję bardzoi
        nie chodzi tylko o to darmowe piwo.Mam prośbę,zróbcie zdjęcia,wrzućie w
        neta,niech chociaż pooglądam.Secem będę z Wami!Na następną imprezę przyjdę na
        bank,jak tylko dasz znak( oile nie będę na zajęciach na uczelni,ale to może
        zdążę dojechać).Trzymam kciuki za imprezę myślę że "masowicze"nie zawiodą.jol
      • pimpf101 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:19
        nie wszyscy znają to miejsce. Poprosimy więc info (oczywiście dla tych co nie
        będą pić darmowego piwa;) czy można rowerem i czy jest gdfzie BEZPIECZNIE go
        zostawić.
        • stworek111 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:52
          nie wiem nic o zostawieniu rowerów,dojazd od metra politechnika najlepiej.Myślę
          że Iza pomyśli o rowerach.
        • stworek111 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 03.10.06, 00:37
          to jak już trafisz-dojazd b.dobry,napstrykaj tych zdjęć,co???Naprawdę nie mogę
          być,a bardzo bym chciała.Zdjęcia robisz dobre-jesteś zawodowcem?jol
      • sqby1984 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 13:54
        A ja sie ciesze ze miałem możliwość zamienienia paru słów z BoomBox Woman :)To
        niewątpliwy zaszczyt :) na imprezke zawitam i moze cos zaspiewam ;).. pozdrawiam
        Subaru Biker..
        • pimpf101 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 14:12
          sqby1984 napisał:

> BoomBox Woman :)

buhahahahahahahhahahahaha.
          Ostrzegaj chłopie bo z krzesła spadłęm ;)
          • sqby1984 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 30.09.06, 18:15
            ok na przyszlosc napisze wczesniej UWAGA !! :P
      • elektrycznaiza Re: [OT-karaoke] WAŻNE, WAŻNE --BAZAAR-- 30.09.06, 18:12
        Uwaga... jest miejsce na 30 rowerów!!!

Pozdrawiam IZA :-)))
        • sqby1984 Re: [OT-karaoke] WAŻNE, WAŻNE --BAZAAR-- 30.09.06, 18:16
          30 rowerów... no to ja lece do sklepu po kolejne 29 :) .. Pozdrawiam
        • pimpf101 Re: [OT-karaoke] WAŻNE, WAŻNE --BAZAAR-- 01.10.06, 10:53
          to ja rezerwuję jedno ;)
      • kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 11:10
        Ja bede napewno!!!!!!!!!
        Wiem , ze nagrodami w konkursach bedzie piwko :))))
        • kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 11:13
          UWAGA DOJAZD DO BAZAARU :

Dojazd jest bardzo łatwy : )
          Do RONDA JAZDY POLSKIEJ lub METRA POLITECHNIKA .
          Potem trzeba iść w kierunku Politechniki ( zobaczycie budowę skręcacie w uliczkę
          koło budowy ) zaraz po wejściu w Polną zobaczycie duży budynek BAZARU POLNA ,
          klub się mieści w tym budynku – wejście jest osobne od strony parkingu !
          ZAPRASZAM !
          117 119 131 501 505 519 522 524
          - na żądanie: 607 611
          • elektrycznaiza Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 11:49
            Dodam jeszcze kilka danych dojazdowych... przystanek dla każdego środka dojazdu
            to METRO POLITECHNIKA... i dojechać i wrócić można też: oczywiście Metrem,
            autobusami: 101, 182, 187, 188, 405, 408, 502, 514, 515, 523, 520, 525,
            tramwajami: 15, 19, 35, nocnymi: 608, 612... Ale rowerkiem też oczywiście
            można... jest jeszcze 28 miejsc postojowych :-)))

IZA
            • sqby1984 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 17:01
              hmmm rower.. piwo.. a powrot obok roweru ma sie rozumiec?? :P
              • evvcik Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 19:12
                sqby1984 napisał:

> hmmm rower.. piwo.. a powrot obok roweru ma sie rozumiec?? :P

Dobrze rozumiesz.
                Iza - rezerwuj parking dla mojego Authorka ;-)
                • sebeqx Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 20:10
                  Witam!

+ 2 miejsca proszę zarezerwować...
      • rano1 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 17:21
        Niestety juz wcześniej zwołałem na ten dzień zebranie, więc odpada.

Na przyszłość prosimy o info z wyprzedzeniem :-)

Ul. Polną wspominam miło. Nie znam co prawda bazaru, ale - to pamiętają byli
        studenci starsi wiekiem - w Riwierze była kiedys studencka wypożyczalnia płyt cd
        (niegdyś taki cymes, jak dziś tv plazmowe). Tam zaczynałem poszerzać swoje
        horyzonty muzyczne.

pozdrawiam,
        Rafał

• woydzio Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 17:37
        Coś mi dziwnie podpowiada, że w środę wezmę sobie wolny wieczór :) Może uda mi się poznać kilka żywych legend :)
        Woydzio
        • ka_sroczka Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 22:36
          A miejsce na rower z przyczepką też się znajdzie :)?
          To poproszę :)
          • elektrycznaiza Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 22:49
            - z przyczepką cienka sprawa niestety... przykro mi :-(((
            • evvcik Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 22:57
              elektrycznaiza napisała:

> - z przyczepką cienka sprawa niestety... przykro mi :-(((

no nie - Iza - trzecie kolko sie zmiesci przy rowerze ;-) nie kazdy sie
              wozi ... z ELEKTRYCZNA IZA ;-)
          • roweroraffi Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 02.10.06, 23:31
            ka_sroczka napisała:

> A miejsce na rower z przyczepką też się znajdzie :)?

Kasia, wyprowadzasz się na imprezę, że przyczepki potrzebujesz? ;-)
            • ka_sroczka Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 04.10.06, 17:04
              A jak ja przywiozę te obcasy, jeśli nie w przyczepce ;P?
              • roweroraffi Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 05.10.06, 16:47
                ka_sroczka napisała:

> A jak ja przywiozę te obcasy, jeśli nie w przyczepce ;P?

Bez przesady, tak duże one nie były by się do sakwy nie zmieścić :-P
      • stworek111 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 ZAZDROSZCZĘ!- 03.10.06, 00:33
        Jeeeenyyyyyyyyyy, jak mi żal,taka impreza!!!!!!!!A ja nie mogęęęęę!!!!!
        Zdjęcia!!!!,muzyki!!!!!!!!! nagrajcie,prooooszęęęę!!!!!!!!!Zaśpiewam dziub
        dziuba gdzie kolwiek będe i radarowców też!!!!!!!!!!W środę o 20-ej!
        • kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 ZAZDROSZCZĘ! 03.10.06, 13:51
          Biedactwo! Ale nie martw sie napewno cos jeszcze kiedys wymyslimy :))))
          • kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 ZAZDROSZCZĘ! 03.10.06, 14:48
            UWAGA! NIE BEDZIE PROBLEMY ZE STROJEM JESLI KTOS PRZYJEDZIE ROWEREM!!!!!!!!
            Pozdrawiam !
            Pamietajcie tylko dla pierwszych 100 osob piwwwkkoooo gratis !
      • elektrycznaiza Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 03.10.06, 18:40
        - tak, tak... potwierdzam, że przyjezdni na rowerach bedą bez problemu
        wpuszczeni w strojach rowerowych... buty itd.

Pozdrawiam i raz jeszcze goraco zapraszam!!!

elektrycznaIza - BoomboxWoman :-)))
        • sqby1984 :) 03.10.06, 20:24
          Widze że sie spodobało Boombox Woman ;) Pozdrawiam i mam nadzieje ze do
          zobaczenia w środe jeżeli mnie nic nie zatrzyma..
          • woydzio Pytanie techniczne :) 03.10.06, 20:46
            Wy nie znacie mnie, ja nie znam Was, jak mam Was rozpoznać, żeby nie przysiąść się do jakiejś innej grupki?
            Woydzio
            • sebeqx Re: Pytanie techniczne :) 03.10.06, 20:52
              Witam!

Jak można Raffiego nie znać toż to Organizator. A serio to jak będziesz słyszał
              wycie do księżyca i rozmowy o klockach, gumach i pedałach to będzie znaczyło,
              że to My :)
              • woydzio Re: Pytanie techniczne :) 03.10.06, 21:22
                Z widzenia to być może go znam, w końcu kilkadziesiąt razy na Masie byłem, ale z moją pamięcią do twarzy jest strasznie krucho :( Czasem wiem, że człowieka znam, ale nie wiem skąd :)
                A odnośnie klocków, gum i pedałów - zaczynam się bać :)
                Woydzio
                • evvcik Re: Pytanie techniczne :) 03.10.06, 21:59
                  Napewno poznasz ludzi z Masy... to widac, slychac, czuc ;-)))
                  • stefan26 Re: Pytanie techniczne :) 03.10.06, 22:34
                    Ja będę na 100 % tylko że troszke póżno bo dopiero po 21 .. oczywiście mam
                    nadzieje że impreza długo będzie się odbywała :)
            • sqby1984 Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 07:18
              To proste.. wszyscy beda mieli wszczepione chirurgicznie rowery w plecy albo w
              klatke piersiowa :)
              • woydzio Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 09:16
                sqby1984 napisał:

> To proste.. wszyscy beda mieli wszczepione chirurgicznie rowery w plecy albo w
                > klatke piersiowa :)
                Hmmm, no tak, to ciężko będzie przeoczyć :) Do zobaczenia wieczorem :)
                Woydzio
            • roweroraffi Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 12:27
              woydzio napisał:

> Wy nie znacie mnie, ja nie znam Was, jak mam Was rozpoznać, żeby nie przysiąść
              > się do jakiejś innej grupki?

Podejrzewam, że połowa będzie miała kamizelki, buty dziwnie tupiące przy
              chodzeniu (bloki SPD), rowery. tematy rozmów jak ktos powiedział: gumy,
              łańcuchy, klocki, pedały. Dodałbym jeszcze dupy (np moja przerzutka jest do dupy ;-)

A jak się dosiądziesz do innych rowerzystów, to też spoko... zaprosisz na Masę,
              wymienisz doświadczenia :-)
              • kate.przym Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 14:16

> woydzio napisał:
                >
                > > Wy nie znacie mnie, ja nie znam Was, jak mam Was rozpoznać, żeby nie przy
                > siąść
                > > się do jakiejś innej grupki?
                >
                To proste jak zobaczysz dziweczyne w duuuzych obcasach i z wielkim dekoltem to
                znaczy ze to organizatorka :) . Spokojnie mozesz sie jej zapytac co jak do kogo
                i td... :)
                • roweroraffi Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 15:57
                  kate.przym napisała:

> jak zobaczysz dziweczyne w duuuzych obcasach i z wielkim dekoltem to
                  > znaczy ze to organizatorka :)

To tylko ona jedna będzie tam miała taki ubiór? Reszta przyjdzie w długich
                  płaszczach i tenisówkach? ;-)
                  • sqby1984 Re: Pytanie techniczne :) 04.10.06, 16:36
                    to moze zeby organizatorka sie nie wyrozniala z tlumu i nie czula sie z tym zle
                    proponuje aby zenska reszta przyszla w podobnych ubiorach ;).. my faceci
                    oczywiscie plaszcze i tenisowki :)
                  • woydzio Re: Odpowiedź techniczna :) 04.10.06, 16:37
                    Dobra, wskazówki zapamiętane :) Jak zobaczycie NIEZADOWOLONEGO PRACOWNIKA MIESIĄCA to będę ja :)
                    Do zobaczenia za jakieś 2,5 h :)
                    Woydzio
                    • ka_sroczka DZIĘKI, IZA :) 05.10.06, 12:05
                      Dzięki za zorganizowanie imprezy, zaproszenie nas i miłą atmosferę :) Bawiłam się bardzo dobrze. Buźka
                      • elektrycznaiza DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 05.10.06, 18:19
                        Witam Was...

Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, miłą wspólną zabawę i zapraszam na kolejne
                        imprezy :-)))

elektrycznaIza
                        • roweroraffi Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 06.10.06, 01:19
                          elektrycznaiza napisała:

> Witam Was...
                          >
                          > Dziękuję Wam wszystkim za przybycie, miłą wspólną zabawę i zapraszam na kolejne
                          >
                          > imprezy :-)))

A ja się chyba rozkręciłem, bo dziś wraz z ekipą BalticCycle 2004 byłem na
                          karaoke w Piano barze i spiewałem 'facet to swinia'. Tym niemniej jedno musze Ci
                          przyznać Izo - na Waszym Karaoke sa o niebo lepszej jakości podkłady do śpiewu.
                          Tutaj czasami muzyka brzmiała jak tandetny dzwonek z komórki bez polifonii.
                          • elektrycznaiza Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 06.10.06, 11:55
                            - nio, to nie może Cię zabraknąć w najbliższą środę :-)))
                            • kate.przym Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 06.10.06, 12:51
                              Dzieki WIELKIE !!!! Mam nadzieje ze zobaczymy sie w srode :)))))))).
                              • stworek111 Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 07.10.06, 22:00
                                rety,czy w środę też będzie karaoke?
                                • stegnex Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 07.10.06, 22:18
                                  - zadzwoń do Izy 501762762 a dowiesz się wszystkiego :-)))

Pozdrawiam :-)))
                                • roweroraffi Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 08.10.06, 08:35
                                  stworek111 napisała:

> rety,czy w środę też będzie karaoke?

Przeczytaj, co tu ludzie pisza w wątku, a z pewnością się dowiesz.
                        • stworek111 Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 06.10.06, 21:30
                          Tylko kiedy!!!!Ja już jestem i chcę na karaoke!!!!A jeszcze z takimi ludzmi to
                          rewelacja!Są jakieś zdjęcia?wrzućcie w neta,proooosze!!!Płakać mi się chce że
                          nie byłam.
                          • kate.przym Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 09.10.06, 16:07
                            CZESC! OCZYWISCIE W TA SRODA TEZ BEDZIE KARAOKE !!!!!!!! START GODZ. 19 !!!!!
                            SERDECZNIE WSZYTKICH ZAPRASZAM!
                            P.S W ZESZLA SRODA BAWILAM SIE REWELACYJNIE! JESTESCIE WSZYSCY WSPANIALI ! MAM
                            NADZIEJE ZE W TA SRODE TEZ BEDZIECIE !!!!! :))))
                            UWAGA! ZACZYNA SIE WIELKI KONKURS KARAOKE ! WIECEJ CZYTAJCIE NA GRONIE KLUB BAZAAR
                            POZDRAWIAM KASKA !
                            uwagi i opinie na temat klubu? dopisz sie ! na
                            www.poliszcity.pl/categories/1/view.php?what=327
                            • kate.przym ... 09.10.06, 16:18
                              Jeszcze jedno... Na gronie pod "karaoke szołłłłł" , ktos strasznie skrytykował
                              nasza impreza... Dopiszcie swoja opinia na ten temat...
                              Ja sie bawiłam świetnie ! Mam nadzieje ze Wam tez sie podobało :)
                              Do zobaczenia w środe :)))
                            • stworek111 Re: DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ... !!! 09.10.06, 23:20
                              a czy mozna zjeść u was kolację?bo ja lubię spróbować smaków z różnych
                              kuchni,poza piwem które uwielbiam i mam słabość-zwłaszcza latem.
      • elektrycznaiza Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. BAZAAR 10.10.06, 10:02
        Witam wszystkich i zapraszam na kolejne spotkanie karaoke w klubie Bazaar, już
        w tą środę o godz. 19.

Pozdrawiam i do zobaczyska mili ludziska, elektrycznaIza :-)))
        • kate.przym Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 10.10.06, 15:26
          jesli ktos bedzie glodny - nie ma problemu :) Mamy pizze dominium za 50% ceny :)
          • stworek111 Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 10.10.06, 21:11
            spróbuję przyprowadzić moją"psiarską"rodzine z podwórka polna-oleandrów-
            marszałkowska.Bez psiaków oczywiście.Po sąsiedzku mamy.Tam tylko jeszcze jedna
            jeździ rowerem,na dłuższych trasach niż ja,w masie jeszcze nie była.
            • kate.przym Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 11.10.06, 12:54
              To suuper :))))))))
              Mam nadzieje ze duzo nas będzie :)))
              • stworek111 Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 11.10.06, 16:12
                kurcze,wykruszają mi się dziewczyny,ale i tak przyjdę,nigdy nie byłam na
                karaoke a ZAWSZE chciałam zobaczyć jak to jest.
                • kate.przym Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 16.10.06, 11:36
                  Czesc!
                  Pamiętajcie że zbieram imiona i nazwiska na tą środe !!!!!
                  Jeśli ktoś sie nie zapisze - bedzie musial zaplacic za bilet 10 pln !
                  Tak bedzie TYLKO W TA SRODA !
                  Piwko 5 PLN :) !!!!!!!!!1
                  kasia@poliszcity.pl
                  gg 1415468
                  • stefan26 Re: Zapraszamy ponownie - środa 11.10 godz. 19. B 17.10.06, 23:05
                    Zapewniam że będę i dane już odpowiedniej osobie przekazałem :)
      • stefan26 Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 19.10.06, 02:02
        Byłem . mam nadzieje że przeżyłem .. było super i nawet wiecej . o czym
        niektorzy co byli wiedzą ... polecam wszystkim :)
        • tommy.mokotow Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 20.10.06, 18:53
          I ja byłem, już trzeci raz... karaoke się rozkręca z tygodnia na tydzień, coraz więcej ludzi przychodzi potańczyć, GREG i chłopaki świetnie śpiewają... w tę środę był już cały parkiet i kolejka o 22:15 do samego dołu schodów :))
          • kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 24.10.06, 15:39
            KLUB BAZAAR ul.Polna 13 zaprasza studentów na :
            ŚRODA ( 25.10 ) – OD 18 – 21 HAPPY HOURS ! PIWKO ZA 3.99 PLN !!!!!!!
            DISCO + KARAOKE ( wstęp gratis ! )

( budynek bazaru polna ! )

• kate.przym Re: [OT-karaoke] środa 4.10 godz. 19 --BAZAAR-- 07.11.06, 13:55
              Cześć!
              Jeśli ktoś ma ochotę przyjść do klubu BAZAAR w tą środę to serdecznie zapraszam !
              Jeśli chcecie wejść za darmo dopiszcie się do listy !
              kasia@poliszcity.pl
              Pozdrawiam
              Kaska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka