rowerzysta7 07.11.06, 16:00 poszukujemy rowerzystow do pracy przy akcjach reklamowych.zapewniamy mozlwosc dostosowania godzin pracy do planu dnia. kontakt: 604608600,warszawa@ytp.pl Link Zgłoś Obserwuj wątek
stary_bej Re: praca na rowerze 07.11.06, 19:40 1.jaka to praca? 2.czy są wymogi dotyczące roweru? 3.Dostosowanie do godzin? Tzn moglbym pracowac dziennie 3 godziny? 4.No i jaki zarobek.... Link Zgłoś
czarny357 Re: praca na rowerze 07.11.06, 19:56 Nie wiem czemu, ale pachnie mi to plakatowaniem/akcją przedwyborczą :P Link Zgłoś
jacekglm Re: praca na rowerze 07.11.06, 22:38 hyhyhy bo na wożenie turystów po mieście to raczej skończył się sezon zadzwonię a co jak coś się dowiem da znać Link Zgłoś
sssoltys Re: praca na rowerze 10.11.06, 09:17 dzwonilem... ponoc nie jest to zwiazane z wyborami ale pani, ktora odebrala tel nie czula sie kompetentna do przekazywania zadnych infos... jej kolezanka ma do mnie dzis oddzwonic! Dam znac! Link Zgłoś
sssoltys Re: praca na rowerze 10.11.06, 15:23 No wiec juz wiem all! Praca polega na jezdzeniu po w-wie z przyczepką reklamową Youth Travel! Najbardziej w okolicach uczelni! Praca na um.-zlecenie, akcja reklamowa całoroczna! Elastyczne godziny pracy! I najważniejsze.... płacą - 6 pln netto/ 1h. Link Zgłoś
mackofff Re: praca na rowerze 10.11.06, 16:30 jesli to maja byc przyczepki ktore wozilismy na starym miescie w lato 8h dziennie za 50 zl co dawalo 6,25 za h to nie polecam. to takie wywrotne jest :P, wystarczy mocniejszy podmuch wiatru Link Zgłoś
roweroraffi Re: praca na rowerze 10.11.06, 22:42 sssoltys napisał: > No wiec juz wiem all! > Praca polega na jezdzeniu po w-wie z przyczepką reklamową Youth Travel! > Najbardziej w okolicach uczelni! Praca na um.-zlecenie, akcja reklamowa > całoroczna! Elastyczne godziny pracy! I najważniejsze.... płacą - 6 pln netto/ > 1h. Może to kwestia tego, że nie szukam roboty w desperacji, ale IMO 6zł to stawka poniżej godności. Ledwo się zwróci za zużycie roweru (nawet gdyby była to suma netto), zwłaszcza w zimę, gdy sól dokopuje wszystkim komponentom, a pogoda też nie zachęca. Link Zgłoś
sssoltys Re: praca na rowerze 11.11.06, 09:37 Ta stawka IMHO jest do kitu! Zwlaszcza ze nie jest to sezon rowerowy! Ja z ciekawosci zadzwonilem.... nie zamierzam sie podjac tego! Zwlaszcza ze prace jeszcze mam :) i to niezłą ale juz niedlugo.... :( Link Zgłoś
jacekglm Re: praca na rowerze 10.11.06, 19:40 byłem dziś dziewczyny bardzo miłe:) praca polega na jeżdzeniu rowerem reklamowym wszystko się okaże we wtorek bo dopiero na wtorek się umówiłem pozdrawiam Jacenty Link Zgłoś