olecky 04.06.07, 09:54 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4199722.html pozdrawiam, olek PS. zanim zajrzycie - sprobujcie zgadnac kto napisal pierwszy komentarz ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
czajnik74 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 10:44 www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_070604/warszawa_a_3.html a kto to jest ten koleś Olo? Link Zgłoś
trawers01 Filmik z MNA 2007 (właściwy link) 04.06.07, 11:42 Na stronie GW podany jest zły link do filmu. Właściwy to: www.yanouche.neostrada.pl/masanaautyzm2007klip.mpg Link Zgłoś
rano1 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 15:41 Ja mam tylko jedno pytanie. Skąd Grupa TP wzięła te pieniądze (vide: czek) ? Link Zgłoś
trawers01 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 15:44 Z twojego rachunku telefonicznego :-) Powinieneś być dumny, że wspierasz takie cenne inicjatywy, bo sam byś na to nie wpadł pewnie... Link Zgłoś
rano1 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 23:27 trawers01 napisał: > Z twojego rachunku telefonicznego :-) Powinieneś być dumny, że wspierasz takie > cenne inicjatywy, bo sam byś na to nie wpadł pewnie... Ano właśnie - z rachunku telefonicznego ! Dumny? Zapytaj o to tysiące abonentów, czy są dumni, że TP ich pieniądze na telefon wydaje gdzie tylko chce. To jest obłudne po prostu. Na szczęście nie jestem już klientem tej złodziejskiej monopolistycznej firmy. Link Zgłoś
roweroraffi Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 23:47 rano1 napisał: > Dumny? Zapytaj o to tysiące abonentów, czy są dumni, że TP ich pieniądze na > telefon wydaje gdzie tylko chce. To jest obłudne po prostu. Gdy nie było MNA tez wydawali gdzie chcieli, z resztą nie tylko w TP. Taka juz specyfika firm, że żądają jakieś określone pieniądze za usługi, których przecież wcale nie musisz kupować. I te zarobione legalnie pieniądze wydają jak chcą, co jest Ich świętym prawem. Czasem wydają na takie inicjatywy jak MNA, czasem na inwestycje, a czasem na willę dla prezesa. I tu TP nie wyróżnia się zbytnio... Plus wkłada przeciez kasę w reprezentację Piłki Siatkowej. Idea sponsoruje naszą, pożal się Boże, pierwszą ligę piłki nożnej. Era wywala kase np na organizacje imprez w stylu "Summerofmusic festival", czy tym podobnych badziewiaków. Poza tym wszyscy równo sypią kasę dla wszystkich mozliwych TV i mediów za reklamę... na to idą grupe miliony złotych, a nie nędzne 100000 PLN! > Na szczęście nie jestem już klientem tej złodziejskiej monopolistycznej firmy. To o co ta wrzawa? Podaj firmę, w której masz telefon, znajdzie się pewnie jakaś inicjatywa, którą Oni sponsorują. A nawet jak nie, to pociesz się, że w opłacie za prad masz wliczoną zmianę nazwy Stoenu na "RWE Stoen" z wymianą wszystkich banerów, tablic, loga,pieczątek itp (a niedługo pewnie kolejne na samo "RWE"). Albo podgrzewanie ławek przystanków, czy oświetlanie Nowego Światu na zimę, jeżeli prąd masz od Vattenfall. O tym co sponsorujesz jeżdżac samochodem, zaglądając co rano do lodówki, oglądając TV, robiąc zakupy itd też długoby wymieniać. I czesto są to sprawy znacznie mniej fajne niż MNA. Link Zgłoś
velogustlik Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 16:34 Ja zgadłem. Olek ja zgadłem. Dostanę szprychówke;o)? Link Zgłoś
olecky Re: [pr] masa na autyzm 05.06.07, 09:17 wyniki swojej ankiety dostaniesz. I może uścisk dłoni prezesa jak się nie spóźnisz. pozdrawiam, olek Link Zgłoś
lipto_on Re: [pr] masa na autyzm 05.06.07, 12:46 olecky napisał: > PS. zanim zajrzycie - sprobujcie zgadnac kto napisal pierwszy komentarz ;-) Nawet przez chwilę nie miałem najmniejszych wątpliwości ;-) Link Zgłoś