Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

[pr] masa na autyzm

04.06.07, 09:54
    miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4199722.html

pozdrawiam, olek

PS. zanim zajrzycie - sprobujcie zgadnac kto napisal pierwszy komentarz ;-)
    Obserwuj wątek
      • czajnik74 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 10:44
        www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warszawa_070604/warszawa_a_3.html
        a kto to jest ten koleś Olo?
        • trawers01 Filmik z MNA 2007 (właściwy link) 04.06.07, 11:42
          Na stronie GW podany jest zły link do filmu. Właściwy to:
          www.yanouche.neostrada.pl/masanaautyzm2007klip.mpg
          • ssj44 olo 04.06.07, 12:49
            to kto to jest ten olo
            ?
      • rano1 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 15:41
        Ja mam tylko jedno pytanie. Skąd Grupa TP wzięła te pieniądze (vide: czek) ?
        • trawers01 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 15:44
          Z twojego rachunku telefonicznego :-) Powinieneś być dumny, że wspierasz takie
          cenne inicjatywy, bo sam byś na to nie wpadł pewnie...
          • rano1 Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 23:27
            trawers01 napisał:

> Z twojego rachunku telefonicznego :-) Powinieneś być dumny, że wspierasz takie
            > cenne inicjatywy, bo sam byś na to nie wpadł pewnie...

Ano właśnie - z rachunku telefonicznego !

Dumny? Zapytaj o to tysiące abonentów, czy są dumni, że TP ich pieniądze na
            telefon wydaje gdzie tylko chce. To jest obłudne po prostu.

Na szczęście nie jestem już klientem tej złodziejskiej monopolistycznej firmy.
            • roweroraffi Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 23:47
              rano1 napisał:

> Dumny? Zapytaj o to tysiące abonentów, czy są dumni, że TP ich pieniądze na
              > telefon wydaje gdzie tylko chce. To jest obłudne po prostu.

Gdy nie było MNA tez wydawali gdzie chcieli, z resztą nie tylko w TP. Taka juz
              specyfika firm, że żądają jakieś określone pieniądze za usługi, których przecież
              wcale nie musisz kupować. I te zarobione legalnie pieniądze wydają jak chcą, co
              jest Ich świętym prawem.

Czasem wydają na takie inicjatywy jak MNA, czasem na inwestycje, a czasem na
              willę dla prezesa. I tu TP nie wyróżnia się zbytnio... Plus wkłada przeciez kasę
              w reprezentację Piłki Siatkowej. Idea sponsoruje naszą, pożal się Boże, pierwszą
              ligę piłki nożnej. Era wywala kase np na organizacje imprez w stylu
              "Summerofmusic festival", czy tym podobnych badziewiaków. Poza tym wszyscy równo
              sypią kasę dla wszystkich mozliwych TV i mediów za reklamę... na to idą grupe
              miliony złotych, a nie nędzne 100000 PLN!

> Na szczęście nie jestem już klientem tej złodziejskiej monopolistycznej firmy.

To o co ta wrzawa? Podaj firmę, w której masz telefon, znajdzie się pewnie jakaś
              inicjatywa, którą Oni sponsorują.

A nawet jak nie, to pociesz się, że w opłacie za prad masz wliczoną zmianę nazwy
              Stoenu na "RWE Stoen" z wymianą wszystkich banerów, tablic, loga,pieczątek itp
              (a niedługo pewnie kolejne na samo "RWE"). Albo podgrzewanie ławek przystanków,
              czy oświetlanie Nowego Światu na zimę, jeżeli prąd masz od Vattenfall.

O tym co sponsorujesz jeżdżac samochodem, zaglądając co rano do lodówki,
              oglądając TV, robiąc zakupy itd też długoby wymieniać. I czesto są to sprawy
              znacznie mniej fajne niż MNA.
      • velogustlik Re: [pr] masa na autyzm 04.06.07, 16:34
        Ja zgadłem. Olek ja zgadłem. Dostanę szprychówke;o)?
        • olecky Re: [pr] masa na autyzm 05.06.07, 09:17
          wyniki swojej ankiety dostaniesz. I może uścisk dłoni prezesa jak się nie spóźnisz.

pozdrawiam, olek
      • lipto_on Re: [pr] masa na autyzm 05.06.07, 12:46
        olecky napisał:

> PS. zanim zajrzycie - sprobujcie zgadnac kto napisal pierwszy komentarz ;-)

Nawet przez chwilę nie miałem najmniejszych wątpliwości ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka