Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

co to za rower?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:31
    Byłem w tym roku w porcie jachtowym w Kołobrzegu, gdzie widziałem
    dziwny rower, który mnie zainteresował. Rower zbudowany na jednej
    rurze poziomej, koła chyba 8 cali, balonowe - jak przy wózkach do
    palet. Czerwony, jeździł na nim mężczyzna słusznej budowy (ok.
    100kg). Czy ktoś wie, co to za rower? Chciałbym mieć taki na jacht,
    b. kompaktowy. Może jakiś link?
    LL
    Obserwuj wątek
      • sun_of_the_beach Re: co to za rower? 31.08.07, 18:41
        Hehe, zdaje się, że wiem, o co ci chodzi, ale nie podam linka, bo to pewnie ty sam wystawiłeś ten rower w znanym serwisie aukcyjnym, a teraz szukasz jelenia, żeby za ciebie zalinkował ;P
        Jeśli jednak się mylę, to sam się wysil - to nie boli. Mi to zajęło 0,5 min.
        • Gość: gość Re: co to za rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 16:44
          Widzisz - mylisz się jednak. Mam 56 lat, jestem ograniczony w sprawności
          ruchowej - i chętnie bym kupił taki rower. Szukałem go na Allegro, na e-bayu - i
          nie znalazłem. Rower był absolutnie nietypowy: na jednej rurze (chyba nie
          składany), na szerokich, ale małych (8-10 cali)kołach, czerwony. Pytanie było
          głównie do bywających w porcie w Kołobrzegu (tam widziałem go dwa razy dzień po
          dniu, więc pewnie bywa częściej). Jeśli masz linka - to podaj. Jeśli zajęło ci
          to 0,5 sek, to ja zapłacę ci za linka 50 zł (jeśli to będzie ten rower). Będzie
          to wysoka stawka, bo 100 zł za sek, a więc 360.000 za godzinę.
          Pozdrawiam
          LL
          • sun_of_the_beach Re: co to za rower? 02.09.07, 21:34
            Przejrzyj na allegro kategorię rowery - pozostałe. Jest tam kilka rowerków pasujących do twojego opisu. Chyba, że to musi być ten jeden jedyny....
            • Gość: gość Re: co to za rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:55
              Niestety - musi być ten jedyny...
              LL
      • Gość: Albert Stonaga Re: co to za rower? IP: *.chello.pl 05.09.07, 14:52
        www.dahon.pl/index.php?cat=modele_opis&bike=curve
        zgaduję, że może chodzić o coś w tym stylu
        • Gość: Gość Re: co to za rower? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 15:46
          Absolutnie nie. To jest zwykły (choć dobry) składak. Tamten miał jedną rurę
          (grubą, moze nawet 8-10 cm) jako ramę i koła pełne (bez szprych), balonowe (6-8
          cm szer.)średnicy ok 8-10 cali, bez przerzutek. Może to samoróbka, bo nigdzie w
          sieci nie natknąłem się na nic podobnego
          LL

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka