Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    12.09.03, 19:54
    Prosze o opinię na temat rowerów w/w firmy. Może polcicie salon ,który się zajmuje sprzedażą iserwisem/ cały kraj/.
    pozdrawiam A.
    Obserwuj wątek
      • krzywit Re: Mogoose 12.09.03, 19:59
        Oczywiście chodzi o firmę Mongoose.
        A.
        • wzosia MONGOOSE 25.09.03, 11:16
          Ja nazwę tej firmy tłumaczę jako moja gęś wyścigowa (mon -fr.moj, goose-ang.gęś)
          jestem posiadaczką Crosswaya 450 już 3.5 roku i przejechaliśmy razem ponad
          10 000 km. Jestem baardzo zadowolona z mojej maszyny. Jest to ten producent co
          Cannodale. Nie wiem jak sprawują się górale ale rower trekkingowy jest świetny.
          Model wyzej Crossway 850 ma amortyzowany widelec. Jest to o tyle istotne, iż
          gdy postanowiłam zamontowac sobie to cudo (Rock Shock -Metro) to wynikł
          problem, że ten model widelca jest na a-heada. Ale dobry ślusarz pomógł.
          Krótko mówiąc jest to bardzo wygodny rower na długie trasy, zwłaszcza do
          podróżowania z sakwami. Teraz, w nowych modelach widziałam jakieś upiorne
          patenty na manetki (taki duże plastikowe bulwy shimano), ale w sklepie chętnie
          wymienią na inny model. Znam 2 sklepy w Warszawie, gdzie widuję Mongoosy:
          1. nieśmiertelny sklep na Nowowiejskiej
          2. sklep rodzinny w domku na ul. Czeczota.
          Przedstwicielstwo w Polsce jest we Wrocławiu.
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka