Forum Sport Rowery
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Specialized Rockhopper

IP: 212.183.134.* 28.08.08, 18:31
    Kupilem Specialized Rockhoppera model 2009- czy ktos cos o nim
    slyszal? Jakies pozytywne/negatywne opinie? dzieki
    Obserwuj wątek
      • martineres1 Re: Specialized Rockhopper 08.09.08, 19:32
        Gość portalu: przypadkowy napisał(a):

> Kupilem Specialized Rockhoppera model 2009- czy ktos cos o nim
        > slyszal? Jakies pozytywne/negatywne opinie? dzieki

no to jak kupiles to idz na nim pojezdzic a nie naprawiaj swoje ego przed komputerem
      • Gość: Darius Re: Specialized Rockhopper IP: 86.46.60.* 03.10.08, 22:20
        Dobry wybor-ja kupilem go tutaj-w Irlandii-jest jakoś około 500-600 zlotych tanszy niz w Polsce,hamulce tarczowe-hydrauliczne-bardzo ostre-uratowały mnie juz przed kolizją na skrzyzowaniu,lekki rower, tu mnie kosztowal 890 euro chyba jesli pamietam dobrze.Trzeba uwazac na uszkodzenia mechaniczne-lakier pozostawia wiele do życzenia,jest srebrny-matowy w moim przypadku-bez warstwy bezbarwnego z utwardzaczem-to jest minus.Tu podaje link do strony zrodlowej: www.specialized.com/bc/SBCBkModel.jsp?sid=07Rockhopper co prawda po angielsku,ja sam nie wiem dokladnie nawet ile wazy moj rower a w opisach nie znalazlem.Amortyzator przedni ma kilka regulacji:1.siła tłumienia.2.blokada amortyzowania do jazdy po szosie w celu zminimalizowania strat jezdnych(wieksza sztywnosc całego roweru)3.regulacja pod widelcem-koło ośki rodzju tlumienia-czyli szybkie odbijanie graficznie oznaczone jako królik lub odbijanie powolne-oznaczone graficznie jako żółw.Firma specialized jest znana od kilkunastu lat jako jedna z czołowych firm produkujacych wysokiej jakosci rowery gorskie itp.
      • Gość: Biker Re: Specialized Rockhopper IP: *.centertel.pl 04.06.09, 14:17
        Ocena tego rowerka jak najbardziej pozytywna.Jeden z najbardziej kultowych rowerów marki Specialized mający ponad 20 letnią tradycję.Model wykonany ze świetnego stopu aluminium m4.Mi osobiście model 2009 bardzo przypadł do gustu pod względem lini kolorystycznej.
        W zależności od zasobności portfela i inywidualnych potrzeb jest zawsze dostępny w kilku wersjach.
        Najlepiej jak sam opiszesz wrażenia z jazdy i podzielisz się nimi z pozostałymi internautami.
        Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka