tiresias 09.12.08, 21:34 ,nie,nie,nie chodzi o drogę Olesno - Częstochowa po zmroku. chodzi o to: www.bermudy.pl/bermudy/1,88680,6003004,Szalony_zjazd__droga_smierci_.html straszną mam ochotę jechać. piękne Link Zgłoś Obserwuj wątek
calama Re: droga śmierci - rower 12.12.08, 08:42 zapiera dech w piersiach Andy cudne są przeraża mnie tylko wysokość startu - jak tam oddychać? 4700 m npm pomijając oczywiście przepaście ;) mnie ostatnio zachwyciła ścieżka króla: en.wikipedia.org/wiki/Caminito_del_Rey i to bliziutko jest - w Hiszpanii :) ale rowerem tam się nie da ;) Link Zgłoś
tiresias Re: droga śmierci - rower 12.12.08, 09:02 tak, Droga Króla jest świetna,oczywiście nie dla rowerzystów (w podanym wyżej linku jest świetny film z przejścia - masakra)... to się chyba nazywa Via Ferrata, podobne są w Dolomitach. jeżeli macie ciekawe propozycje ekstremalnych tras DLA ROWERZYSTÓW, proszę je tu zapodać w ramach prezentu świątecznego i planów zdobywczych na przyszły rok. -- ja wczoraj od pijanego zajączka dostałem nowego crossa, z którego wszystkich całuję w wentylki. Link Zgłoś
papla3 Re: droga śmierci - rower 15.12.08, 15:01 Jeżeli czujesz potrzebę tego rodzaju wrażeń to polecam Drogę Transfogarską w Rumunii. pl.wikipedia.org/wiki/Szosa_Transfogaraska Link Zgłoś