23.04.11, 15:20
Witam!
Leczę córkę w Klinice Okulistycznej w Katowicach, na Ceglanej.
Od jakiś 3 miesięcy nie jestem zadowolona. Mam wrażenie, że tam idą na ilość a nie na jakość.
Wczoraj to już przegięła lekarka na maksa.Nie będę tego opisywać bo nadal jestem wściekła.
Czy Wy też macie jakieś obiekcje względem tej kliniki?
Macie może sprawdzoną inną klinikę na Śląsku?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • pikum Re: Klinika 01.05.11, 14:06
      Ja byłam w Katowicach dwa razy.Pierwszy raz w gabinecie terminowym lekarka potraktowała mnie co najmniej dziwnie.Też byłam bardzo zniesmaczona tą wizytą.Drugi raz byłam przed świętami w gabinecie bezterminowym i wizyta wyglądała zupełnie inaczej.Lekarka potraktowała mnie poważnie,wszystko wytłumaczyła a ze względu na swoje wątpliwości co do diagnozy skierowała nas na 3 dni na oddział.Termin mamy na koniec maja,zobaczymy co będzie:)Myślę,że to wszystko zależy od lekarza
    • mastaszka Re: Klinika 04.05.11, 12:25
      Ja tam byłam ostatni raz kilka lat temu, z zaćmą wtórną u córki, to najpierw nie moglśmy się dostać, potem umówiliśmy się telefonicznie na termin z lekarką, która robiła zabiegi laserem, ale okazało się, że pani doktor jest w poradni i czekaliśmy te 5 czy 6 godzin. Następnie poszliśmy z małą na zabieg, ale nie bardzo była w stanie usiedzieć nieruchomo ze zmęczenia. Skończyło się uszkodzeniem soczewki i prywatnym leczeniem w Gdańsku. Więcej tam nie pojechałam, synka leczę też w Katowicach u dra Dobrowolskiego, ale w szpitalu w Sosnowcu jeszcze u niego nie byłam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka