19.08.16, 14:44
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • r.emik Re: Szablon sklepu internetowego 25.08.16, 13:34
      Żona prowadzi stronę w Quicku - to darmowy system - i jest bardzo zadowolona z obsługi, mimo że do komputerów talentu nie ma. Są też sklepy na tym systemie: opensolution.org/sklep-internetowy-quick-cart.html. Co do samego szablonu, to Ci nie doradzę, kwestia gustu. Byleby był intuicyjny :)
    • grafike-pl Re: Szablon sklepu internetowego 27.09.16, 23:17
      Witam,

Jeśli potrzebujesz wdrożyć lub odświeżyć swój sklep oparty na silniku Prestashop i chcesz mieć inny, unikatowy wygląd sklepu, który wyróżni Cię wśród konkurencji i zwiększy sprzedaż to dobrze trafiłeś. Oferuję profesjonalne szablony Prestashop od wersji 1.6.0.4 do aktualnie najnowszej 1.6.1.6. Ponad to dostaniecie do nich polskojęzyczne wsparcie techniczne. Próżno go szukać u innych wydawców szablonów, ponieważ prawie wszyscy wydawcy są obcokrajowcami.

Kupując szablony ode mnie przez Prestashop Addons macie gwarancję zakupu i pewną pomoc we wdrożeniu szablonu i konfiguracji. Inne oferty z szablonami mogą być nie sprawdzane pod kątem jakości i poprawności. Moje szablony są sprawdzone przez samych twórców oprogramowania Prestashop!

Lista szablonów mojego autorstwa pod poniższym linkiem:

addons.prestashop.com/pl/2_community-developer?contributor=565130

lub na mojej oficjalnej stronie:

prestashopszablony.pl/12-szablony-prestashop

Zapraszam do zakupu i służę pomocą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka