lwik1 24.04.06, 21:46 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redchili Re: E-księgowość 24.04.06, 23:00 Ja się rozliczam przez ryczałt oraz dodatkowo VAT. Przy książkach jest to opłacalne (0% VAT), ryczałt wychodzi mniej więcej tyle samo co na książce, zaś roboty mniej (albo też oszczędność na księgowej ;)). Oczywiście, w Twoim wypadku tak być nie musi. Musisz sobie policzyć mniej więcej, co Ci się bardziej opłaci. Jeśli wyjdzie, że książka - to radzę brać księgową. Własnoręcznie napracujesz się solidnie (nawet z pomocą programu), a i tak zbyt łatwo się pomylić. Chyba, że masz dwóch klientów dziennie i pięć zakupów w ciagu miesiąca. Ale to raczej nie w sklepie ;) Odpowiedz Link
anteneum Re: E-księgowość 24.04.06, 23:28 nei lepiej skorzystać z biura rachunkowego, który świadczy usługi również wirtualnie? koszt też niewielki - a jednocześnie nie musisz się niczym zajmować. zapraszam www.anteneum.pl j Odpowiedz Link
ada1 Re: E-księgowość 25.04.06, 11:29 anteneum napisał: > nei lepiej skorzystać z biura rachunkowego, który świadczy usługi również > wirtualnie? koszt też niewielki - a jednocześnie nie musisz się niczym > zajmować. zapraszam www.anteneum.pl > > j Tak z ciekawości - jaki jest koszt takich usług? Odpowiedz Link
anteneum Re: E-księgowość 25.04.06, 14:29 koszt usługi to od 100 zł +V - szczegoly www.anteneum.pl Odpowiedz Link
teresa.koz Re: E-księgowość 08.11.16, 11:28 ja u siebie wybrałam mKsięgową - możesz tutaj sprawdzić ofertę: mksiegowa.pl/www/pl do mojej spółki jest jak znalazł: taniej niż prowadzenie księgowości przez biuro (wiem, co mówię: przez 3 lata przepłacałam miesiąc w miesiąc), mam dostęp do dokumentów 24/24 (nie muszę się prosić o nie księgowej, umawiać, jeździć) i przede wszystkim mam wszystko pod ręką, a w razie potrzeby dostaję wsparcie. Jeśli masz dobry program, prowadzenie księgowości nie jest trudne, wiem po sobie Odpowiedz Link