irre 30.10.03, 07:40 ostatnio w reklamie margaryny słyszymy stwierzenie: "Zmieniłam mężą na lepszy", chyba na lepszego !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chwilowo Re: ach, te reklamy 30.10.03, 08:55 Ja tam słyszę "...na lepsze", ale głowy sobie uciąć nie dam. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: ach, te reklamy 01.11.03, 16:43 chwilowo napisała: > Ja tam słyszę "...na lepsze", ale głowy sobie uciąć nie dam. Kurczę, ja słyszę jednak "na lepszy". Ale też nic sobie nie dam uciąć. A z innych błędów w reklamach: "Tunezja, tak gościnna, tak słoneczna" itd.. i na koniec "_EgzoTYka_ w zasięgu ręki". Akcentowania czepiam się tylko czasami, ale w tej reklamie ten antymedialny głos to tak podkreśla, że mnie az trzęsie jak to słyszę. A jeszcze niedawno była w TV reklama Pani Domu z kalendarzem-zdzierakiem na _dwutysięczny_ czwarty pok. O zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
ja22ek Re: ach, te reklamy 01.11.03, 18:51 michal_82 napisał: > mnie az trzęsie jak to słyszę. > O zgrozo! Ustabilizowane życie rodzinne pozwala nabrać pewnego dystansu do tych spraw. Naprawdę, nie zasługują one na aż tyle emocji z Twojej strony. Pozdrawiam Jazzek Odpowiedz Link Zgłoś
chwilowo Re: ach, te reklamy 03.11.03, 07:29 Z reklam "turystycznych" mnie wkurza egipska - "Red See Riviera" - to co, już nie można powiedzieć zwyczajnie "Morze Czerwone"? Jak dla mnie, brzmiałoby równie interesująco. Odpowiedz Link Zgłoś