cortyzol 14.02.09, 16:00 Myślę ,że nie popełnię nietaktu jak zaproponuję wspaniałą stronę w necie Alternatywa. www.alternatywa.com/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska123 Re: Alternatywa 14.02.09, 16:08 Cortyzol. Piszę tylko we własnym imieniu. Nie jesteś w stanie mnie za to przeprosić. Ja umiem patrzeć tylko prosto i w prawo, może dlatego nie mam prawa jazdy. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Alternatywa 14.02.09, 20:54 Szanowna Administratorko, po co te nerwy. Chyba mnie nie zrozumiałaś. Nie namawiam nikogo na przejście do l e w i c y,lecz poczytanie np. darmo prasy NIE, FAKTY. Nawet w kościele się mówi ,że trzeba wiedzieć co przeciwnik myśli.Nie kryję ,że jestem po części lewicowcem ale tak właściwie to w Centrum mi jest najlepiej.Zresztą teraz nie ma lewicy ani prawicy tylko groch z kapustą i gdzie chcę tam będę należał.I co to za obraza,zakonnica czy jak.Proszę zdjąć tego linka i z Bogiem. Odpowiedz Link
baska123 Re: Alternatywa 14.02.09, 21:14 Przeginasz Cortyzol i dlatego zostawiam ten wątek. Niech się dzieje. Odpowiedz Link
52ania Re: Alternatywa 14.02.09, 21:30 A ja lubię wiedzieć to i owo.Bardzo dobrze,ze podałeś ten link. Odpowiedz Link
1skowronek Re: Alternatywa 14.02.09, 21:58 Tutaj nie chodzi tylko o prawicowość czy lewicowość. Tego rodzaju publikacje są nie na miejscu, są - powiedzmy sobie - rynsztokowe. Nie sądzę, żeby KULTURALNY lewicowiec czytał Nie lub Mity i Fakty. To są wydawnictwa poniżej, nawet niskiego, poziomu intelektualnego. Odpowiedz Link
super222 Re: Alternatywa 15.02.09, 08:33 Ludzie! Nie wiem o co wam chodzi, ale adminka ma rację na 100 procent. Cortyzol! Nie wszystko *uchodzi* na FEiR. Jeżeli jeszcze tego sam nie stwierdziłeś, to szkoda, bo już zaczynałam ciebie lubić. Aniu! Tak myślałam, że lubisz wyżej wymienioną prasę. ---------------- Zapewniam - można żyć bez otwierania linków. Odpowiedz Link
cortyzol Re: Super222 15.02.09, 10:24 Super 222 jak piszesz na początku cyt..> Ludzie! Nie wiem o co wam chodzi, > ale adminka ma rację na 100 procent. To już lepiej nie kończ albo nie zaczynaj pisać i nie ośmieszaj się.Strasznie nie lubię lizusów.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
super222 Re: Super222 15.02.09, 12:06 cortyzol - <Strasznie nie lubię lizusów..dalej wykrzykniki> Powiem tak: piszę to, co czuję w danej chwili. Dlatego wchodzę na forum EiR. Ale jest jedna okoliczność, która różni moje wpisy od twoich. Ja tworzę treść postu s a m a. Ty natomiast jeszcze nie wyszedłeś z linków. Taka sztuka udaje się *każdemu głupiemu*. (( Odpowiedz Link
cortyzol Re: Super222 15.02.09, 15:16 Z linków to nie wyszedłem. Ale z "linek" takich szelek w wózeczku to już dawno.Chociaż jakieś tam klapki na oczy, wędzidła i inne linki,lejce człowieka jak konia ograniczają . Musi skręcać tylko w nakazaną mu stronę.Rozum i serce dyktuje inaczej. Co zrobić? Odpowiedz Link
iryska2604 Re: Super222 15.02.09, 16:49 Nie masz znów czym sie tak chwalić.Tresć postu tworzysz sama,w porzadku -a czy czasem ci sie nie wydaje że dobrze sie podeprzec artykułem ? Ten twój upór to dziecinada bo normalny internauta porusza sie w necie własnie przy pomocy linków.I to nie ma nic wspólnego z nieumiejetnoscia szukania czegokolwiek w inny sposób(wyszukiwarka) Nie wiem czemu tak naskoczyłyscie na Cortyzola- jak przeczytacie "Nie" to do nieba nie pójdziecie?Ja tam lubie sobie wyposrodkowac- wiem o czym piszą jedni i drudzy.Wyrabiam sobie w ten sposób swoje własne zdanie. Odpowiedz Link
super222 Re: odpowiadam irysce 15.02.09, 18:23 Irysko - ja nie namawiam ciebie do zaniechania wklejania linków, bądź zatem tak miła i nie zarzucaj mi dziecinady, bo ja tych linków nie wklejam. Niech każdy robi tak, jak mu jest wygodnie. Już mam propozycje: - zmiany nicka - czytania czasopism, które mnie nie interesują - kilka razy proponowałaś mi te linki, dobrze radzę sobie sama wyszukując informacje. Nie należy tak czepiać się początkującej babci, która dorwała się do komputera. Jej wystarczy taka wiedza, a tobie nic do tego. Odpowiedz Link
baska123 Re: Super222 15.02.09, 16:50 Cortyzol, człowieku, co się z Tobą wyprawia? Piszesz,że uwolniłeś się z szelek. Z dalszej treści wynika, że tylko i wyłącznie z szelek niedorostka wyrosłeś a dziadkowych nie nosisz. Pytaniem: co robić ? gdy rozum i serce podpowiadają inaczej, niż jakieś muszenie, linki, lejce....no i klapki na oczach, otóż tym pytaniem dowodzisz, że nie czujesz się człowiekiem wolnym. A nawet ciągniesz jak koń, potworny ciężar i nie wiesz kto powozi(trzyma lejce). Dokąd zatem zajedziesz jeśli się nie oswobodzis i za głosem, swoim wewnętrznym nie poczłapiesz? Zrzuć kajdany, jesteś wolny. Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Alternatywa 15.02.09, 12:05 Skowroneczku ,skowroneczku leć do Nieba ,przynieś biednym chleba. Ci z prawicy wyrzucają ,a z lewicy też nie dają. Trochę czasem czytam w Alternatywach są fajne kawałki o Kaczorach i ich przydupasach. Ostatnio znalazłam fajne zdjęcie wysokich rangą dostojników kościelnych i hitlerowskich. Odpowiedz Link