agazat 06.07.10, 21:29 Dziewczyny, jak w tytule - pytam z ciekawosci. Tak/nie i dlaczego? Dzieki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panixx Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 11:20 Nie. Porod to dla mnie intymna sprawa i nie chcialabym, zeby polowa kraju, w tym moi sasiedzi, koledzy z pracy, listonosz i fryjzer, ogladali mnie w takim momencie. Odpowiedz Link
szczur.w.sosie Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 12:56 Też nie. Co innego opowiedzieć wrażenia po fakcie, a co innego pokazać się "od tej" strony. Zresztą w żadnym podobnym programie bym nie wzięła udziału, choćby był o gotowaniu czy o remoncie domu. Odpowiedz Link
sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 13:51 Nie. Porod to dla mnie tak intymna sprawa, ze bardziej intymny moze byc tylko seks. Odpowiedz Link
dorotus76 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:06 Z tego samego powodu co dziewczyny powyżej nie poszłabym do programu 'embarrasing bodies'. Dziwię się czasem, jak kobieta ma wstydliwy problem kobiecy i nie idzie z nim przez lata do lekarza, a potem idzie do tego programu i ogląda ją cała Wielka Brytania ;) Odpowiedz Link
karolina_zet wstydliwy problem 07.07.10, 23:32 czy spotkalyscie sie z tym ze Angielki rzeczywiscie nie chodza ze "wstydliwymi problemami" do lekarza ani po porade do apteki? Jak kiedys uczestniczylam w rozmowie moich dwoch kolezanke z pracy i az mi sie slabo zrobilo. Zaczelo sie tak ze wrocilam po roczym macierzynskim do pracy ( w tym czasie w naszym malym zespole pojawily sie dwie nowe dziewczyny - te wlasnie ktore rozmawialy). Z toalety w pracy korzystam i nie ukrywam siadalam na desce. Zlapalam cos raz, nie wiedzialam skad - poszlam do doktora - przeszlo. Zlapalam drugi raz i znow doktor i ok. Przestalam siadac na desce. Po kilku miesiacach moje dwie kolezanki weszly na temat problemow zdrowia kobiecego. Jedna na 24 lata ( w stalym zwiazku), druga rozwodka lat prawie 40, bardzo czesto zmienia partnerow - czasami ma ich na jedna noc i bywa ze nie stosuja prezerwatyw. Wiec ta mlodsza sie zali ze ma uplawy, swedzenie i nieprzyjemny zapach od prawie dwoch lat, nie wie co ma zrobic ale juz sie przyzwyczaila i tak juz ma. Niegdy u lekarza z tym nie byla. Ta starsza na to ze tez ma czesto takie objawy ale sie nie martwi bo czasami jest lepiej. Nie moglam uslyszec w to co mowia. Dlaczego wsrod nich taka ciemnota? Pytam dlaczego nie pojda do lekarza - a one ze sie wstydza, no i sumie nie jest zle bo da sie zyc. Od tego czasu pozycja na narciarza jest jedyna jaka stosuje w firmowej toalecie a problemy u mnie sie juz nie pojawiaja. Ech. Odpowiedz Link
sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:37 fu*k, nie slyszalam o tym programie, tu nie ma zadnej cenzury! live0.channel4embarrassingillnesses.com/ Odpowiedz Link
murasaki33 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:45 Mocny jest ten program, kolacji sie przy nim zjesc nie da, w kazdym razie moj maz w trakcie jedzenia poprosil o zmiane kanalu:) A uczestniczenie w tego typu programach - potrzeba bycia "gwiazda"(?) przez 5 minut czy tez moze placa im za to? A te wszystkie tok szoki w czasie porannej posniadaniowej kawy i problemy - moj maz zdradza mnie z moja corka, porazka, ale masa ludzi to oglada namietnie. Odpowiedz Link
sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:40 Naprawde puszczaja to w brytyjskiej tv? jak sie ciesze ze nie mam telewizora! Jak mialam przez chwile telewizor, ogladalam trzy bardzo fajne programy, ale nie pamietam tytulow. Jeden o ludziach ktorzy wymyslaja jakies patenty a komisja ocenia w ktory zainwestowac, w drugim jeden facet wybiera przywodce biznsmena - obejrzalam jeden o kreceniu reklamy chusteczek do nosa. I trzeci o 4 ludzi zapraszajacych sie nawzajem na kolacje. Czy ktos zna nazwy tych programow i czy da sie je obejrzec online? Odpowiedz Link
sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:43 Acha, uwielbiam program how clean is your house - ten ogladalam na you tube. Podlapalam kilka praktycznych porad odnosnie czyszczenia, choc spora czesc uwazam za totalnie chybiona. Odpowiedz Link
cybermha Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:52 ten ostatni program to come dine with me mozesz ogladac go tutaj www.channel4.com/programmes/come-dine-with-me/4od Odpowiedz Link
murasaki33 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 13:48 Ten pierwszy to Dragons' Den a ten drugi to moze... Apprentice, oba na bbc. Odpowiedz Link
pyza_uk Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 15:41 A w tym tygodniu leci kolejna seria edukacji seksualnej na channel 4 - www.channel4.com/programmes/the-sex-education-show/4od Na szczescie od 9pm, bo obrazki wczorajsze tez do kolacji raczej sie nie nadaja (cipki z uplawami itp). Ale sam zamysl programu moim zdaniem ok. Jesli chodzi o 'embarrasing bodies' to ja mam wrazenie ze tam wystepuja akorzy, bo, kurde, ci ludzie nawet sie nie zaczerwienia przy opowiesciach o swoich dolegliwosciach, nie wspomne o normalnej tremie przed kamera, co dopiero przy pokazywaniu swoich skarbow... Odpowiedz Link
fifka01 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 15:04 W życiu! Żeby wszyscy widzieli moje rozstępy ?? Odpowiedz Link
kingaolsz Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 10.07.10, 18:45 Nie zdecydowalabym sie - tzn. powiedzialabym tak, jesli ogladalyby tylko takie osoby jak ja, ktore ogladaja narodziny dziecka, a nie patrza po to, zeby komentowac i wytykac niedoskonalosci, ale poniewaz to niemozliwe to w zadnym wypadku nie. Co do innych programow jak "Embarrassing bodies" czy ten o edukacji seksualnej - lubie je bardzo, choc bywaja sceny drastyczne, ale ja w tych co czlowiekiem, anatomia, zdrowiem itp. sie interesuje. Odpowiedz Link
agazat Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 11.07.10, 10:41 We wrzesniu ruszaja zdjecia do nowej edycji. Dobrze byloby, gdyby pokazali rodzaca matke nie-Angielke, z problemami jezykowymi - niemal codziennosc w zyciu szpitala. Jak personel sobie radzi, czy wzywaja tlumaczy, itp. Widze jednak, ze moze byc problem z naborem. Dzieki za komentarze dziewczyny :) Odpowiedz Link