Dodaj do ulubionych

One Born Every Minute - wzielybyscie udzial?

06.07.10, 21:29
Dziewczyny,
jak w tytule - pytam z ciekawosci. Tak/nie i dlaczego?
Dzieki
Obserwuj wątek
    • panixx Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 11:20
      Nie. Porod to dla mnie intymna sprawa i nie chcialabym, zeby polowa
      kraju, w tym moi sasiedzi, koledzy z pracy, listonosz i fryjzer,
      ogladali mnie w takim momencie.
      • szczur.w.sosie Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 12:56
        Też nie. Co innego opowiedzieć wrażenia po fakcie, a co innego pokazać się "od
        tej" strony. Zresztą w żadnym podobnym programie bym nie wzięła udziału, choćby
        był o gotowaniu czy o remoncie domu.
    • sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 13:51
      Nie. Porod to dla mnie tak intymna sprawa, ze bardziej intymny moze byc tylko seks.
      • dorotus76 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:06
        Z tego samego powodu co dziewczyny powyżej nie poszłabym do programu
        'embarrasing bodies'.
        Dziwię się czasem, jak kobieta ma wstydliwy problem kobiecy i nie idzie z nim
        przez lata do lekarza, a potem idzie do tego programu i ogląda ją cała Wielka
        Brytania ;)
        • karolina_zet wstydliwy problem 07.07.10, 23:32
          czy spotkalyscie sie z tym ze Angielki rzeczywiscie nie chodza ze "wstydliwymi
          problemami" do lekarza ani po porade do apteki?
          Jak kiedys uczestniczylam w rozmowie moich dwoch kolezanke z pracy i az mi sie
          slabo zrobilo.
          Zaczelo sie tak ze wrocilam po roczym macierzynskim do pracy ( w tym czasie w
          naszym malym zespole pojawily sie dwie nowe dziewczyny - te wlasnie ktore
          rozmawialy). Z toalety w pracy korzystam i nie ukrywam siadalam na desce.
          Zlapalam cos raz, nie wiedzialam skad - poszlam do doktora - przeszlo. Zlapalam
          drugi raz i znow doktor i ok. Przestalam siadac na desce. Po kilku miesiacach
          moje dwie kolezanki weszly na temat problemow zdrowia kobiecego. Jedna na 24
          lata ( w stalym zwiazku), druga rozwodka lat prawie 40, bardzo czesto zmienia
          partnerow - czasami ma ich na jedna noc i bywa ze nie stosuja prezerwatyw.
          Wiec ta mlodsza sie zali ze ma uplawy, swedzenie i nieprzyjemny zapach od prawie
          dwoch lat, nie wie co ma zrobic ale juz sie przyzwyczaila i tak juz ma. Niegdy u
          lekarza z tym nie byla. Ta starsza na to ze tez ma czesto takie objawy ale sie
          nie martwi bo czasami jest lepiej.
          Nie moglam uslyszec w to co mowia. Dlaczego wsrod nich taka ciemnota? Pytam
          dlaczego nie pojda do lekarza - a one ze sie wstydza, no i sumie nie jest zle bo
          da sie zyc.
          Od tego czasu pozycja na narciarza jest jedyna jaka stosuje w firmowej toalecie
          a problemy u mnie sie juz nie pojawiaja. Ech.
        • sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:37
          fu*k, nie slyszalam o tym programie, tu nie ma zadnej cenzury!
          live0.channel4embarrassingillnesses.com/
          • murasaki33 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 07.07.10, 23:45
            Mocny jest ten program, kolacji sie przy nim zjesc nie da, w kazdym
            razie moj maz w trakcie jedzenia poprosil o zmiane kanalu:)
            A uczestniczenie w tego typu programach - potrzeba
            bycia "gwiazda"(?) przez 5 minut czy tez moze placa im za to?
            A te wszystkie tok szoki w czasie porannej posniadaniowej kawy i
            problemy - moj maz zdradza mnie z moja corka, porazka, ale masa
            ludzi to oglada namietnie.
            • sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:40
              Naprawde puszczaja to w brytyjskiej tv? jak sie ciesze ze nie mam telewizora!

Jak mialam przez chwile telewizor, ogladalam trzy bardzo fajne programy, ale nie
              pamietam tytulow. Jeden o ludziach ktorzy wymyslaja jakies patenty a komisja
              ocenia w ktory zainwestowac, w drugim jeden facet wybiera przywodce biznsmena -
              obejrzalam jeden o kreceniu reklamy chusteczek do nosa. I trzeci o 4 ludzi
              zapraszajacych sie nawzajem na kolacje. Czy ktos zna nazwy tych programow i czy
              da sie je obejrzec online?
              • sueellen Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:43
                Acha, uwielbiam program how clean is your house - ten ogladalam na you tube.
                Podlapalam kilka praktycznych porad odnosnie czyszczenia, choc spora czesc
                uwazam za totalnie chybiona.
              • cybermha Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 12:52
                ten ostatni program to come dine with me mozesz ogladac go tutaj
                www.channel4.com/programmes/come-dine-with-me/4od
              • murasaki33 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 13:48
                Ten pierwszy to Dragons' Den a ten drugi to moze... Apprentice, oba
                na bbc.
        • pyza_uk Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 15:41
          A w tym tygodniu leci kolejna seria edukacji seksualnej na channel 4 -
          www.channel4.com/programmes/the-sex-education-show/4od
          Na szczescie od 9pm, bo obrazki wczorajsze tez do kolacji raczej sie nie nadaja
          (cipki z uplawami itp). Ale sam zamysl programu moim zdaniem ok.
          Jesli chodzi o 'embarrasing bodies' to ja mam wrazenie ze tam wystepuja akorzy,
          bo, kurde, ci ludzie nawet sie nie zaczerwienia przy opowiesciach o swoich
          dolegliwosciach, nie wspomne o normalnej tremie przed kamera, co dopiero przy
          pokazywaniu swoich skarbow...
    • fifka01 Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 08.07.10, 15:04
      W życiu!
      Żeby wszyscy widzieli moje rozstępy ??
    • kingaolsz Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 10.07.10, 18:45
      Nie zdecydowalabym sie - tzn. powiedzialabym tak, jesli ogladalyby tylko takie
      osoby jak ja, ktore ogladaja narodziny dziecka, a nie patrza po to, zeby
      komentowac i wytykac niedoskonalosci, ale poniewaz to niemozliwe to w zadnym
      wypadku nie.

Co do innych programow jak "Embarrassing bodies" czy ten o edukacji seksualnej -
      lubie je bardzo, choc bywaja sceny drastyczne, ale ja w tych co czlowiekiem,
      anatomia, zdrowiem itp. sie interesuje.
      • agazat Re: One Born Every Minute - wzielybyscie udzial? 11.07.10, 10:41
        We wrzesniu ruszaja zdjecia do nowej edycji. Dobrze byloby, gdyby pokazali
        rodzaca matke nie-Angielke, z problemami jezykowymi - niemal codziennosc w zyciu
        szpitala. Jak personel sobie radzi, czy wzywaja tlumaczy, itp.
        Widze jednak, ze moze byc problem z naborem.
        Dzieki za komentarze dziewczyny :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka