Dodaj do ulubionych

Lot Warszawa-Londyn

07.09.10, 22:56
Witam

Zaprosilismy dobrych znajomych do nas do Londynu na weekend na przelomie wrzesnia
i pazdziernika, zaoferowalismy im kupno biletow i mamy problem...poniewaz ceny bieltow
zbily nas z nog. Od dwoch tygodni sprawdzam Wizzair, LOT i BA i ceny dla dwoch
osob ksztaltuja sie w granicach 350-450 f.
Czy lata jezcze cos innego z Warszawy do Londynu oprocz w/w linii ?

Obserwuj wątek
    • justyna_w24 Re: Lot Warszawa-Londyn 07.09.10, 23:15
      z tego co wiem to nic wiecej nie lata, ale z Lodzi lata Ryanair (na Stansted), z W-wy do Lodzi nie daleko w sumie...
    • edytataraszkiewicz Re: Lot Warszawa-Londyn 07.09.10, 23:17
      Rzeczywiscie....
      Cholera dlaczego tak drogo?
      2 mies temu kupowalam za jakies 80£ za osobe.

Chyba nic w takich cenach juz nie znajdziesz przed swietami,
      • justyna_w24 Re: Lot Warszawa-Londyn 07.09.10, 23:23
        8 - 11 pazdziernika, 2 osoby ok £230 (wizzair), pod koniec pazdziernika sa jeszcze tansze
    • zurekgirl Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 09:04
      Jesli przesiadka wchodzi w gre, to czasem KLM ma super ceny na loty powrotne na City Airport.
      • kama.rym Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 09:18
        przy bookowaniu sprawdz co dokladnie lata z wawy, bo gdzies czytalam, ze lotnisko w wawie remontuja i duzo lotow przeniesli do lodzi. ale szczegolow nie znam.
        • szczur.w.sosie Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 09:33
          Ja bukowałam mamie na początek pażdziernika i 54 GPB Wizzair Warszawa - Luton w jedną stronę. Moim zdaniem tanio, bo jeszcze leci potem m. in. Flybe a ci to mają ceny z kosmosu.
        • asica74 Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 09:35
          Tylko loty weekendowe sa przekierowane poza Warszawe. Reszta lata normalnie.
    • tonia2005 Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 11:02
      Niestety jestemy oganiczeni datowo do jednego weekendu tj 30 wrzsnia-4 pazdziernik bo znajomi bardzo zapracowani i juz maja w pracy zaklepane urlopy w te dni. Poza tym sa z poza Warszawy (Biala Podlaska), tak ze Lodz nie wchodzi w rachube.
      Pozostaje mi dalej sprawdzac strony linii lotniczych i czekac na promocje:)
      Dzieki dziewczyny za rady:)
    • krzysztofbajar Re: Lot Warszawa-Londyn 08.09.10, 13:34
      Witam,
      czasem znaleźć można tak tanie oferty przelotów na wyspy, że aż się człowiek zastanawia, co może w takim samolocie spotkać... znalazłem kiedyś ofertę za 15 zł w jedną stronę. Ale niestety, aby znaleźć tak bardzo promocyjny przelot trzeba się trochę naszukać i nasiedzieć w internecie na stronach tanich linii lotniczych i dosłownie polować na okazję. Ale dla chcącego nic trudnego. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka