mrs.t 16.10.10, 15:42 to jakis wynalazek,c zy zwykle ziemniaki? www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Vegetables/A_Bartlett_Rooster_Potatoes_2Kg.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzior1 Re: rooster potatoes? 16.10.10, 22:55 mrs.t napisał: zaden nowy wynalazek, niektore odmany ziemniakow sa bardzo dobre na roast potatoes, niektore sa salatkowe, niektore na mash...... > to jakis wynalazek,c zy zwykle ziemniaki? > www.mysupermarket.co.uk/sainsburys-price-comparison/Vegetables/A_Bartlett_Rooster_Potatoes_2Kg.html Odpowiedz Link
mrs.t Re: rooster potatoes? 17.10.10, 13:19 edzior,a rooster sa dobre na co? Swoja droga,zwracacie uwage Co przygotowujecie Jakich ziemniakow?? I widac roznice?? Bo u mnie wolna amerykanka,kupuje jakie sa w promocji zwykle,i tylko czasem rzeczywiscie jedne sie rozciapciuja pdczas gotowania np.., Odpowiedz Link
edzior1 Re: rooster potatoes? 17.10.10, 22:01 www.lovepotatoes.co.uk/rooster/ na frytki, do pieczenia smacznego Odpowiedz Link
bibba Re: rooster potatoes? 17.10.10, 00:29 w miare zwykle, nadaja sie do wszystkiego, to tylko skorka jest czerwona. Odpowiedz Link
mamonia78 Re: rooster potatoes? 17.10.10, 00:56 My jemy je od dawna i sa swietne i po pieczenia i gotowania i na mash a nawet na kopytka. Dla mnie wynalazkiem sa fioletowe ziemniaki purple majesty potatoes zakupione tez w sainsbury's za jakies £1.5, dzis po raz pierwszy, ale na pewno beda nastepne choc ponoc zasoby ograniczone:-( Upiekly sie w piekarniku w 15 minut (plastry) i byly przepyszne:-) Moje mlodsze dziecko wcinalo z uwielbieniem, starsze nie tknelo bo kolor nie ten:-))) No wygladaja dziwnie... www.dailymail.co.uk/news/article-1318079/Sainsburys-healthy-purple-potatoes-taste-white-variety.html Odpowiedz Link
mrs.t Re: rooster potatoes? 17.10.10, 09:48 > My jemy je od dawna i sa swietne i po pieczenia i gotowania i na mash a nawet n > a kopytka. > Dla mnie wynalazkiem sa fioletowe ziemniaki purple majesty potatoes zakupione t > ez w sainsbury's za jakies £1.5, dzis po raz pierwszy, ale na pewno beda n > astepne choc ponoc zasoby ograniczone:-( > Upiekly sie w piekarniku w 15 minut (plastry) i byly przepyszne:-) > Moje mlodsze dziecko wcinalo z uwielbieniem, starsze nie tknelo bo kolor nie te > n:-))) slyszlaam o nich w radiu jak je wprowadzili wyglada jak burak smakuje jak ziemniak podobno zdrowe;) ale licho wie co w takich siedzi ja tradycjonalistka jestem;) Odpowiedz Link
beibichek Re: rooster potatoes? 20.10.10, 06:38 widzialam te ziemniaki 5 lat temu w polsce, kobiety na wsi testowaly na mnie, bo mezowie wprowadzali je do uprawy i chcieli znac opinie... swietne na ciekawa salatke jarzynowa Odpowiedz Link
mrs.t Re: rooster potatoes? 17.10.10, 13:22 a i jeszcze jedno w takim razie... Z jakich najlepiej zrobic frytki domowe? Najepiej cienki,i nie w oleju,a w piekarniku zeby wyszly Probuje i probuje,ciagle mi przywieraja do nacYnia,a jak za duzo mieszamm/potrzasam to sie lamia/krusza,i tez sa do d* ;/ Odpowiedz Link
edzior1 Re: rooster potatoes? 17.10.10, 22:03 www.marshalls-seeds.co.uk/search-results.html?fq=chips+potatoes polecane na frytasy. Odpowiedz Link