Dodaj do ulubionych

pomóżcie znaleźć

10.10.11, 13:01
stronkę na której mogłabym zamówić tort przez internet.
Chodzi mi o bardziej sprawdzone przez was/znajomych stronki,raczej chciałabym aby tort przez ze mnie zamówiony był taki jaki chciałam bez niezapowiedzianych problemów.
Potrzebuję tort na czwartek do szkoły dla młodej,czy w ciągu kilku dni w ogóle da się coś zamówić?
Obserwuj wątek
    • lucasa Re: pomóżcie znaleźć 10.10.11, 13:43
      bebe52 napisała:

> stronkę na której mogłabym zamówić tort przez internet.
      > Chodzi mi o bardziej sprawdzone przez was/znajomych stronki,raczej chciałabym a
      > by tort przez ze mnie zamówiony był taki jaki chciałam bez niezapowiedzianych p
      > roblemów.
      > Potrzebuję tort na czwartek do szkoły dla młodej,czy w ciągu kilku dni w ogóle
      > da się coś zamówić?

z tych stron, ktore ja znam trzeba zamawiac z 7dniowym wyprzedzeniem,
      jezeli do szkoly - to najlepiej oblepiony lukrem - mozesz znalezc w lokalnych Sainsbury/Tesco/Marks and Spencer...
      Spytaj sie tez w szkole czy mozna przynosic, bo tyle jest alergii, ze nie kazda szkola sie zgdza.
      A
      • kalasotka Re: pomóżcie znaleźć 10.10.11, 17:14
        Rzeczywiscie przez internet juz chyba nie zdazysz zamowic. Ja bym nie kupowala tych z lukrem (sadze, ze nawet juz dzieciom nie smakuja). Moze w Twojej okolicy jest jakas cukiernia, ktora powinna miec kazdego dnia kilka tortow do kupienia od zaraz. Bo z zamowieniem w cukierni chyba tez moze byc problem.
        A najlepiej to upiec samej:) W przepisach jest wszystko tak prosto podane, ze i laik sobie poradzi. Ja jestem wlasnie w trakcie pieczenia torta dla meza w pracy:)
        • bebe52 Re: pomóżcie znaleźć 10.10.11, 19:38
          wiem że lepiej upiec,ogólnie zawsze piekłam sama torty,ciasta na różne okazje ale teraz jakoś nie koniecznie mi się chce,lenia mam i tyle.
          Cukiernie są mogłabym popytać
    • carmelaxxx Re: pomóżcie znaleźć 10.10.11, 20:24
      to moze zamiast torta cup cakes? wygodne do jedzenia i nie trzeba kroic, mozna znalesc takie bardziej zdobione na okazje .
      • robak.rawback Re: pomóżcie znaleźć 10.10.11, 22:02
        www.bocian.co.uk/torty_klasyczne.html
        nie wiem czy dobre akurat te torty bo od bociana tylko ciasta zamawialam. ale ladnie wygladaja. moze zadzwon i popytaj - a noz widelec moze cos maja od zaraz - chociaz chca 10 dni z wyprzedzeniem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka