Dodaj do ulubionych

Eurolines -National Express -problem :(

10.10.11, 22:10
Moja mama ma problem ,
zakupila bilet dla siebie i osobno dla taty.
w niedziele kiedy byl ten wyscig w Londynie, to drogi z zachodu byly zablokowane i dojazd do Fulham byl niemozliwy wiec nie moglismy sie dostac na Victorie Station.
jak bylo 30 min do odjazdu ich autokaru zadzwonili i powiedzieli ze nie dojada i czy moga dostac zwrot za bilet.
powiedziano im ze tylko 50% zwrotu lub przebukowanie na inny. Wiec szybko kazali przebukowac (choc nie bylo po ich mysli ) zabukowano jeden bilet na kilka dni pozniej. ale drugiego nie bo juz nas rozlaczyla linia, kiedy po chwili zadzwonilam znow zeby przebukowac drugi bilet, to mi juz inny operator, powiedzial ze i tak nie mozliwy wyjazd byl bo odwolali wszystkie wyjazdy z Londynu w ta niedziele. nikt emaila nie wyslal ,nikt nie dzwonil , zmarnowali pol dnia zeby sie bujac i szukac przebicia do centrum , a ci mowia ze serwisu ze stacji w Londynie wogole nie mieli bo odwolane przez ten wyscig !!

na drugi dzien napisalam pismo do firmy o zwrot za bilety, bo wina byla ich i nikt w dodatku nie poinformowal ze serwisu z Londynu nie bedzie ( a bilety juz byly w rekach ,zaplacone i kupione)
dostalam pismo od nich ze kasy nie dostaniemy bo ten jeden ktory sie udalo przebukowac nie odeslalam, wiec im odeslalam ten drugi i poprosilam o zwrot za 2, ze wina nie moja i brak informacji z ich strony.

dostalam odpowiedz(druga od nich) ze maja rozmowe nagrana i ze operator zaproponowal ze zwroci 50% biletu lub przebukowanie i zglodzilam sie na przebukowanie....ani slowa o tym ze serwisu nie bylo:(
i ponownie tekst ze nie dostane zwrotu za dwa bilety, ani slowa o tym czy wogole za jeden dostane itd...
kasy na koncie brak,wiec zwrotu ani grosza nie bylo a w dodatku zabrali mi z konta 5funtow za przebukowanie tego jednego biletu...

nie wiem co teraz,,,,

laczny koszt to 300f , rodzice ciezko pracowali na te bilety, nie chca popuscic, ale nie wiem do kogo sie mam udac , na ich stronie nie widze(moze jest ale ja nie widze) innego adresu niz ten co wyslalam ,ale to obsluga customer service obsluguje...
poradzcie gdzie moge jeszcze isc , bo czas leci, gdzie wyzej zapukac zeby sprawa ruszyla??
echh
Obserwuj wątek
    • espionka Re: Eurolines -National Express -problem :( 11.10.11, 10:30
      > to mi juz inny operator, powiedzial ze i tak nie mozliwy wyjazd byl bo odwolali wszystkie wyjazdy z Londynu w ta niedziele

to odwołaj się kolejny raz, że owszem pierwszy operator poinformował Cię o zwrocie 50% procentowym ale kolejny operator (najlepiej jakbys podała jego nazwisko i godzinę rozmowy) powiedział co zacytowałam wyżej.
      • clonek13 Re: Eurolines -National Express -problem :( 11.10.11, 11:52
        espionka napisała:

> > to mi juz inny operator, powiedzial ze i tak nie mozliwy wyjazd byl bo od
        > wolali wszystkie wyjazdy z Londynu w ta niedziele
        >
        > to odwołaj się kolejny raz, że owszem pierwszy operator poinformował Cię o zwro
        > cie 50% procentowym ale kolejny operator (najlepiej jakbys podała jego nazwisko
        > i godzinę rozmowy) powiedział co zacytowałam wyżej.

napisalam to w pierwszym i drugim liscie i na oba otrzymalam odpowiedz ze nie dostane zwrotu za dwa bilety

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka