yadrall 08.05.12, 14:09 Czy ktoras wie gdzie moge dostac taki tradycyjny karnisz na firany i zaslony? Tak,zeby byly dwa druty w jednym miejscu? I to jeszcze o dlugosci 210 :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princesswhitewolf Re: Karnisz na firany i zaslony 08.05.12, 14:53 W necie jest sporo miejsc ale najtaniej bedzie jak pojedziesz do B&Q. Maja tam wybor dlugosci , jakosci i cenowy. Niektore sa takie ze mozesz rozciagac dlugosc tej czesci na firanke i tej drugiej na zaslone. Odpowiedz Link
yadrall Re: Karnisz na firany i zaslony 08.05.12, 15:25 O taki karnisz byc chcila: www.gelia.pl/img/karnisze/drewniane/podwojne_sufitowe/olcha.jpg Jak 5 lat temu urzadzalam obecne mieszkanie to w B&Q nie bylo nic takiego-zwykle pojedyncze,a ja chce podwojny... Odpowiedz Link
sylaluk1 Re: Karnisz na firany i zaslony 08.05.12, 15:40 Ja kompletowalam sobie karnisze podwojne w IKEA, ale nie takie drewniane (bo nie lubie takich grubych) tylko metalowe Odpowiedz Link
princesswhitewolf Re: Karnisz na firany i zaslony 08.05.12, 20:17 teraz sa podwojne w B&Q tez. Przynajmniej pol roku temu byly bo 2 kupilam Odpowiedz Link
zbiku82 Re: Karnisz na firany i zaslony 09.05.12, 02:55 Czesc. Ja w innej sprawie do ciebie Yadrall, bardzo prosze napisz na mojego maila zbiku82@gmail.com Chodzi o moja coreczke, zdiagnozowano u niej pewna straszna chorobe o ktorej pisalas zapytanie dwa lata temu...osteopetrosis. Prosze odezwij sie. Lukasz Odpowiedz Link