karolina_zet 18.03.16, 13:02 Jaka maskare polecacie/ uzywacie? Dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
under.fire Re: tusz do rzes 18.03.16, 16:01 m.boots.com/h5/cat_hub?unCountry=uk&path=/en/LOreal-False-Lash-Sculpt-Mascara_1776822/ Kupilam 3mies temu z polecenia I jestem b zadowolona! Do tego b wydajna Odpowiedz Link
wiwi1 Re: tusz do rzes 18.03.16, 19:42 green people:) Nannyjo dalej jestes z tego tuszu zadowolona jak widze:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
nannyjo32 Re: tusz do rzes 18.03.16, 22:52 bardzo w koncu mnie oczy nie szczypia dziekuje za porade :) Odpowiedz Link
robak.rawback Re: tusz do rzes 18.03.16, 23:03 ja najpierw patrze jaka szczoteczka - bo jest masa udziwnionych ktore wogole nie nakladaja tuszu dobrze na rzesy wiec wybor mam lekko ograniczony. Odpowiedz Link
abri Re: tusz do rzes 19.03.16, 23:37 przedtem używałam maybelline w czerwonym opakowaniu (teraz juz niedostepna). Po całym dniu miałam jednak lekkie podkówki, jednak z efektu jaki dawała na rzęsach byłam bardzo zadowolona. Od niedawna używam tuszu Loreal So Culture, poleconego przez jakąś vblogerkę. Tusz ma rewelacyjne opinie na boots.com www.boots.com/en/LOreal-Paris-Volume-Million-Lashes-So-Couture-mascara_1505277/ I faktycznie rewelacja. Nic się nie osypuje, tworzy na rzęsach takie "tubki", co widać potem przy zmywaniu na płatkach kosmetycznych. Generalnie dla mnie kształt szczoteczki jest decydujący, nie umiem wytuszować rzęs szczoteczkami wygiętymi ;) Odpowiedz Link