gypsi 18.03.07, 21:48 W sali obok kosciola polskiego na rogu Moss Lane East i Lloyd Street North w najblizszy wtorek 20.03 po mszy o 19.00 Moze cos powiedza o przewidywanej dacie otwarcia konsulatu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luccy1 gypsi 19.03.07, 10:49 no to jest nadzieja ze poznamy konkretna date. my mamy umowione spotkanie w londynie na maj, moze jednak uda sie w manchesterze wczesniej. gypsi jak bedziesz cos wiecej wiedziec to napisz prosze, pozdrawiam Odpowiedz Link
mamaliv Re: spotkanie z konsulem i wicemin. MSZ w Manches 19.03.07, 11:46 Dla mnie to tez bardzo wazne bo niedlugo czeka mnie zlatwianie paszportu dla dziecka a do Manchesteru mam bliziutko wiec z niecierpliwoscia czekam na wiesci. Odpowiedz Link
luccy1 Re: spotkanie z konsulem i wicemin. MSZ w Manches 26.03.07, 21:00 Czy cos wiadomo juz o dacie otwarcia konsulatu? Odpowiedz Link
gypsi Re: spotkanie z konsulem i wicemin. MSZ w Manches 26.03.07, 21:36 Niestety, nie dalam rady dojechac:( Zapytam w sobote w szkole, moze ktos z rodzicow albo kadry byl i cos wie. Odpowiedz Link