30.10.08, 13:27
nas zastala:) Wczoraj na szybko bylismy kupic zimowa kurtke dziecku, dzis
mialam isc po buty ale... taki wiatr i deszcz ze nawet nosa nie mam zamiaru
wychylic z domu:) I odwieczne pytanie co tu robic?? Dziecko i siebie
zapedzilam do sprzatania coby sie nie zanudzic, ale co z dalsza czescia dnia?
Fajnie byloby spotkac sie z jakimis mamami forumowiczkami na kawke w takie dni
ale Wy wszystkie tak daleko mieszkacie:(
Obserwuj wątek
    • igooska Re: Zima 30.10.08, 17:26
      Nas tez zastała:( Fakt ze nie śnieg bo u nas nie pada ale zimno okropnie.No i
      chciałam synkowi małemu buty kupić i okazało się ze są ładne ,eleganckie ale
      żadne nie są choćby trochę ocieplane.Nie chce futra ale kurcze sama skorka i nic
      więcej.Moze wiecie gdzie szukać?
      • bebe52 Re: Zima 30.10.08, 23:27
        Ja od kilku tygodni szukam butów dla córek i nic nie moge znalezc bo albo sa nie
        ocieplane albo nie ma numeru albo cena wygorowana ze ho ho wiec tez czmychamy
        jeszcze w adidaskach lub polbucikach :(
        My w weekend wybierzemy sie do tigger clab bo brakuje mi juz pomyslow na zajecie
        czyms dzieci a i sama z korzystamn z wizyt innych mamusiek :)
        • carmelaxxx Re: Zima 30.10.08, 23:46
          kobitki raczej watpie ze dostaniecie ocieplane buty chyba ze w sportowym sklepie
          w dziale z rzeczami do sportow zimowych albo do lazenia po gorach. Ale powiem
          wam z doswiadczenia w Pl czesto synowi kupowalam nieocieplane na zime ale
          wieksze tak zeby sie zmiescila welniana skarpetka (do dostania tez w sportowym z
          ok 90% welny, lepsze niz jakikolwiek ocieplacz w bucie) Chociaz nie wiem czy na
          zime angielska sa potrzebne ocieplane bo to raczej na mrozy sie przydaja.
          • edytataraszkiewicz buty dla dzieci 31.10.08, 10:32
            Dostaniecie w TK-MAX
            Ja kupilam corce takie eskimoske (moda).I dla malego kozaczki takie
            lekko ocieplane.
            • igooska Re: buty dla dzieci 31.10.08, 10:39
              O dzięki .Jutro podejdę do Tk-Maxx.O ile starszy może latać w zwykłych to 2
              latek mój w wózku raczej jeździ a że mamy bunt 2 latka aktualnie to nawet nóg
              przykryć nie da.A jak nie to traperki i skarpeta no bo i faktycznie polskiej
              zimy tu nie będzie:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka