01.01.12, 14:44
dla Wszystkich: życzenia Wszelkiego Dobra, w każdym heksagramie musi się chyba coś takiego kryć, więc też życzenia, aby umieć do tej skryjówki się dostać: to dla nas uczących się:)
dla Ewy i Jasnegogroma podziękowanie za udzielanie rad i też Wszelkiego Dobra,
wylosowałam heks 11 Pokój na ten rok z linią 1, może stąd moja potrzeba porozdawania trochę tego Pokoju...
Obserwuj wątek
    • vie_prive2 Re: 2012 02.01.12, 20:29
      Dopisuję się do życzeń:
      Do siego Roku!

Off
      • transwizje Re: 2012 03.01.12, 09:55
        Wszyscy oczekują w tym roku zmiany. Ekstremalnej. Itd. Tymczasem liczba 12 kończy cykl, w tarocie to biernie zdany na los Wisielec, w I-Cing Wycofanie, Stagnacja. Zmiana szykuje się i pewnie wejdzie wraz z liczbą 13, jak sądzę. Choć właściwie będzie to początek zmian.

Pozdrawiam wszystkich noworocznie
        Ewa S.
    • jasnygrom Gwiazdkowa 11-tka 05.01.12, 21:57
      :)
      Losowałem nie w Sylwestra, ale w Wigilię, bez żadnych pytań. Na dodatek niespodziewanie i nietypowo (tu szczegóły). Otrzymałem heksagram 11 Pokój. Po ok. 3 minutach zastanawiania, czy losować zmienną, zdecydowałem na tak i dostałem linię 2-gą. Czyli po przemianie: 36 Gasnące światło.
      Po chwili pocieszyłem się (jak to ja), że to przecież Wigilia - jedna z najdłuższych nocy w roku, i stąd pewnie ten 36.

pełne dobrych myśli pozdro :) ryx
      • signe2 Re: Gwiazdkowa 11-tka 23.01.12, 11:51
        cieszy mnie ta 11:) za pomocą patyków może jest jeszcze ważniejsza:) 36 też bym rozumiała w Wigilię, ale fajnie, że coś wspólnego z rokiem 2012 ma Pokój, nawet jesli nie pytałeś o ten rok, to jednak on nadchodził i pytałeś na początku kadrydnalnego znaku Koziorożca, co jest ważne przy wróżeniu na cały rok,
        trochę naciągnięta ta astrologia, ale uznałabym, ze chodzi o rok
        • jasnygrom Re: Gwiazdkowa 11-tka 24.01.12, 19:19
          :)
          Naciągana, czy nie, podoba mi się. Taki mam charakter, że w każdym mroku szukam światła nadziei...

noworoczne pozdro :) ryx
          • transwizje Re: Gwiazdkowa 11-tka 25.01.12, 16:45
            Mnie kilka dni temu wypadło na to, co mnie zakręci niedługo 64.5 na 6.
            No, afera z Actami jak się patrzy.
            Pozdrawiam
            ES
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka