18.07.13, 12:03
Witam w odpowiedzi na pytanie;Jakie sa jego dzisiejsze zamiary wobec mnie ? Przed przemiana Heks "5"(1,4,6) linia.Heksagram mowi o oczekiwaniu "na coś" co ma sie wydarzyc...linia 4-"czeka we krwi" czyli jego emocje sa duze moze na moja odpowiedz ,reakcje?Linie zmienne balansują na granicy zmiany,zdezorientowania przez niego w chwili obecnej?..Linia 6-"3 nieproszeni goście" albo wesprze sie swoimi znajomymi lub wystapi nieoczekiwana zmiana na ktora on sam czeka ,badz wymaga ...I teraz "44"to nieoczekiwana interwencja,"kawa na ławe" odnosi sie do kobiety majacej wpływ na niego mozliwe ze jej sie zaradzi czy wlasciwie ja dominuja nad ta sytuacja? . 5+44=49.Czy "49" idzie w dobrym kierunku wzrostu czy ja gram w tym ukladzie,relacji dominujaca role?
Obserwuj wątek
    • 9memory Re: Heks 5/44 18.07.13, 12:04
      44 to tez ostrzezenie przed manipulacja
    • transwizje Re: Heks 5/44 19.07.13, 13:28
      49 to zmiana, rewolucja.
      Reszta sama wyjdzie w praniu. Nie zdołam tego ogarnąć.
      Trzy linie zmienne to kwestia rozmowy, kontaktu bezpośredniego, także omawianie sprawy wyboru z decyzją w tle.

Pozdrawiam, ES
      • transwizje Re: Heks 5/44 20.07.13, 09:20
        Wyobraziłam sobie tę przemianę jako: wyczekiwanie okazji, aby powiedzieć coś odpychającego na jakiś temat, co ma zmienić relację.
        Pozdro, ES
        • 9memory Re: Heks 5/44 20.07.13, 10:12
          transwizje napisała:

> Wyobraziłam sobie tę przemianę jako: wyczekiwanie okazji, aby powiedzieć coś od
          > pychającego na jakiś temat, co ma zmienić relację.
          > Pozdro, ES
          nic sie nie wydarzyło a wiec mysle ,ze ta przemiana ma dopiero nastąpic ..mowiac o jego zamiarach on zrewanżuje mi sie prawdopodobnie ..moze to odstąpic czasowo skoro sie nie mzaterializowalo na dany dzień ?
    • 9memory Re: Heks 5/44 20.07.13, 10:16
      i ta nieoczekiwana interwencja kurcze sama nie wiem teraz mysle ze nie on ze swoimi zamiarami nie odkrył danego dnia tak jakby czekał na ruch z mojej strony ,kiedy cos dołożę ..44 -mowa o dominujacej kobiecie ,ktora jak dla mnie przejmuje kierunek i to prowadzi do czegos co ma nastapic...Dziekuje za pomoc !
    • 9memory Re: Heks 5/44 23.07.13, 15:42
      podaje do weryfikacji ...otrzymalam telefon ale pan x zaczoł kombinowac ,matac i wypytywac wiec przerwałam ostentacyjnie nie rozwijajac sie w temacie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka