kd35 11.02.07, 12:27 Zapytałam się o moje zdrowie,jakie ono będzie w tym roku.Odpowiedz to heksagram 19 linia 3,po przemianie 11.Nie bardzo rozumię i chciałabym poprosić kogoś o przetłumaczenie.Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transwizje Re: Moje zdrowie 11.02.07, 17:06 a tobie jak się zdaje po przeczytaniu treści heksagramów? i linii 3? pozdro. ES Odpowiedz Link
kd35 Re: Moje zdrowie 11.02.07, 18:42 Właśnie tej lini nie rozumię.Heks.19 rozumię w ten sposób że do września będzie w porządku a we wrześniu zmiana na niekożyść,czyli chyba będę wtedy chora.Po przemianie 11 oznacza że póżniej będzie dobrze (chyba):-)Nie wiem sama co już mam myśleć,mam kłopoty ze zdrowiem,proszę pomóż mi to rozszyfrować. Odpowiedz Link
transwizje Re: Moje zdrowie 12.02.07, 14:16 zbadaj w wyszukiwarce kwestię 19 na tym forum, bo już o tym była mowa, też o datowaniu na podst. 19. zbadaj jak rozumieć 3 linię. Tez o tym była mowa. Zobacz charakterystyki trigramów dolnego i górnego. Też o tym była mowa. Moim zdaniem masz przewlekłe zaburzenia, które raz się cofają, a raz zwiększają, stan wahania jeszcze potrwa, po czym nastapi dłuższy okres spokoju. 11 dobrze wróży zdrowiu. Pozdro. ES Odpowiedz Link