jactru 16.12.09, 12:31 korzystał ktoś może z usług tego biura z Katowic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kwiat Re: dolomity.com.pl IP: 195.205.11.* 28.12.09, 13:18 Właśnie wróciłem przedwczoraj z Paganelli. Obsługa perfekcyjna, szybka mailowa korespondencja. Na miejscu meldowałem się 2 minuty ( 7 osób ) Byłem z nimi pierwszy raz , bo zazwyczaj rezerwuję sam i i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
skynews Re: 28.12.09, 18:00 Generalnie wszystkie biura podróży i tzw. „tour operatorzy” spamujący na publicznych forach są do dupy. Nie korzystają z profesjonalnego marketingu i profesjonalnych reklam. Im więcej spamujesz tym bardziej odstrzeliwujesz swoje biuro - z amatorami nikt nigdzie nie pojedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czika Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.10, 13:26 wypełniłam formularz rezerwacyjny i zero odpowiedzi, zadzwoniłam i napisałam pod wskazany poprzez telefon adres mailowy, minął tydzień bez odpowiedzi i zadzwoniłam znowu, tym razem jakiś pan poprosił, żeby jemu przesłać zapytanie, posłałam i dalej nic, zadzwoniłam 2 dni później i pani uznała że właśnie bierze się za zbieranie informacji dla mnie i że ofertę prześle nazajutrz. dalej nic. paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fredi Re: IP: 83.238.97.* 21.01.10, 12:27 U mnie podobna sytuacja. Wypełnienie formularza nic nie dało, ale po kilku telefonach dostałem całkiem fajną ofertę. Chyba zaryzykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu kwiat napisz coś proszę o Paganelli 20.01.10, 13:41 wrażenia, trasy, wyciągi.... Jadę do val di sole za parę dni, kupuję skirame i pojadę na pewno do Andalo... z góry dziękuję jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacekw Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.147.97.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 12:49 Ja moge ci udzielic trochę świeżych informacji. Byłem w Andalo od 10- 17 stycznia. Było super. Jest tam w-g mnie ok 30km tras bo w-g folderów ok 50. Trasy umiarkowane- dobrze przygotowane. Wyciągi poza dwoma typu Skrzycvzne -nowe i wszystkie działające w tym dwie gondole.Przez kilka dni było pochmurnie i górna część Paganelli była we mgle ale nie był to wielki problem.Fajny klimat narciarski także po nartach. Jest to ośrodek treningowy kadry męskiej USA i można niektóre gwiazdy zobaczyć na żywo.Polecam . Dla wytrawnych narciarzy starczy tras na 1 dzień ale i przy dłuższym pobycie spędzonego czasu się nie żałuje. Polecam i pozdrawiam.Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli 21.01.10, 13:39 bardzo dziękuję będę obok (50 km :-) w Madonnie, wpadnę do Andalo na jeden, maksymalnie dwa dni... a na przejażdzkę (niech się boi!) z Bode Millerem już mam chrapkę ;- )) jeep Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacekw Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.147.97.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 14:14 Powodzenia. W Madonnie uwazaj na trasy niebieskie. Można sie nachodzić?.Pozdrawiam. Udanego pobytu. Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.10, 09:29 koledzy już mnie wyręczyli. Jeśli jedzie się ekipą dorosłych to faktycznie jazdy jest na 1-2 dni. Ja mam dzieci 6 i 11 lat , które jeżdżą bardzo dobrze (jak na swój wiek) i dlatego ten ośrodek był świadomym wyborem. Z najdalszego pensjonatu jest do gondoli 300 m. Fajne włoskie szkółki i luźna atmosfera. Jak na alpy , to mało obcokrajowców i szaleńców. Fajny basenik. Polecam rodzinom. jakbym jechał sam z żoną to bym się tam nie wybrał, chyba , że ze skiramą na 1 dzień. Ja z Dolomitami Tour nie miałem żadnego problemu. No i uwaga na sam podjazd do Andalo. Jak jest ślisko to ekstremum. Fakt ,ze dobrze utrzymana droga ale w czasie opadów może być problem Odpowiedz Link Zgłoś