Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

dolomity.com.pl

16.12.09, 12:31
    korzystał ktoś może z usług tego biura z Katowic?
    Obserwuj wątek
      • Gość: kwiat Re: dolomity.com.pl IP: 195.205.11.* 28.12.09, 13:18
        Właśnie wróciłem przedwczoraj z Paganelli. Obsługa perfekcyjna,
        szybka mailowa korespondencja. Na miejscu meldowałem się 2 minuty
        ( 7 osób ) Byłem z nimi pierwszy raz , bo zazwyczaj rezerwuję sam i
        i jestem bardzo zadowolony.
        • skynews Re: 28.12.09, 18:00

Generalnie wszystkie biura podróży i tzw. „tour operatorzy” spamujący na
          publicznych forach są do dupy.
          Nie korzystają z profesjonalnego marketingu i profesjonalnych reklam.
          Im więcej spamujesz tym bardziej odstrzeliwujesz swoje biuro - z amatorami nikt
          nigdzie nie pojedzie.
          • Gość: czika Re: IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.01.10, 13:26
            wypełniłam formularz rezerwacyjny i zero odpowiedzi, zadzwoniłam i napisałam pod
            wskazany poprzez telefon adres mailowy, minął tydzień bez odpowiedzi i
            zadzwoniłam znowu, tym razem jakiś pan poprosił, żeby jemu przesłać zapytanie,
            posłałam i dalej nic, zadzwoniłam 2 dni później i pani uznała że właśnie bierze
            się za zbieranie informacji dla mnie i że ofertę prześle nazajutrz. dalej nic.
            paranoja.
            • Gość: fredi Re: IP: 83.238.97.* 21.01.10, 12:27
              U mnie podobna sytuacja. Wypełnienie formularza nic nie dało, ale po kilku
              telefonach dostałem całkiem fajną ofertę. Chyba zaryzykuję.
        • jeepwdyzlu kwiat napisz coś proszę o Paganelli 20.01.10, 13:41
          wrażenia, trasy, wyciągi....
          Jadę do val di sole za parę dni, kupuję skirame i pojadę na pewno do
          Andalo...
          z góry dziękuję
          jeep
          • Gość: Jacekw Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.147.97.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 12:49
            Ja moge ci udzielic trochę świeżych informacji. Byłem w Andalo od 10-
            17 stycznia. Było super. Jest tam w-g mnie ok 30km tras bo w-g
            folderów ok 50. Trasy umiarkowane- dobrze przygotowane. Wyciągi poza
            dwoma typu Skrzycvzne -nowe i wszystkie działające w tym dwie
            gondole.Przez kilka dni było pochmurnie i górna część Paganelli była
            we mgle ale nie był to wielki problem.Fajny klimat narciarski także
            po nartach. Jest to ośrodek treningowy kadry męskiej USA i można
            niektóre gwiazdy zobaczyć na żywo.Polecam . Dla wytrawnych narciarzy
            starczy tras na 1 dzień ale i przy dłuższym pobycie spędzonego czasu
            się nie żałuje. Polecam i pozdrawiam.Jacek
            • jeepwdyzlu Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli 21.01.10, 13:39
              bardzo dziękuję
              będę obok (50 km :-) w Madonnie, wpadnę do Andalo na jeden,
              maksymalnie dwa dni...
              a na przejażdzkę (niech się boi!) z Bode Millerem już mam chrapkę ;-
              ))
              jeep
              • Gość: Jacekw Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.147.97.65.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.01.10, 14:14
                Powodzenia. W Madonnie uwazaj na trasy niebieskie. Można sie
                nachodzić?.Pozdrawiam. Udanego pobytu.
                Jacek
                • Gość: kwiat Re: kwiat napisz coś proszę o Paganelli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.01.10, 09:29
                  koledzy już mnie wyręczyli. Jeśli jedzie się ekipą dorosłych to
                  faktycznie jazdy jest na 1-2 dni. Ja mam dzieci 6 i 11 lat , które
                  jeżdżą bardzo dobrze (jak na swój wiek) i dlatego ten ośrodek był
                  świadomym wyborem. Z najdalszego pensjonatu jest do gondoli 300 m.
                  Fajne włoskie szkółki i luźna atmosfera. Jak na alpy , to mało
                  obcokrajowców i szaleńców. Fajny basenik. Polecam rodzinom. jakbym
                  jechał sam z żoną to bym się tam nie wybrał, chyba , że ze skiramą
                  na 1 dzień. Ja z Dolomitami Tour nie miałem żadnego problemu. No i
                  uwaga na sam podjazd do Andalo. Jak jest ślisko to ekstremum.
                  Fakt ,ze dobrze utrzymana droga ale w czasie opadów może być problem
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka