siejest 22.12.09, 20:26 Hej, mam zamiar zakupic kilka chatek w regionach narciarskich w Austrii, szukam wspolinwestorow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ppfj Re: Inwestycja IP: *.home.aster.pl 22.12.09, 21:58 ocieplnie klimatu zniszczy wasze plany niedlguo w austrii beda plantacje bananow :) Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Inwestycja 23.12.09, 12:52 Nie myślę a wiem, chatki w górach mają niesamowite wzięcie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Inwestycja 23.12.09, 14:02 Jeśli tak i chcesz, żeby ktoś z forum zainwestował parę groszy, to podrzuć jakiś biznesplan. Poczytamy ... zobaczymy ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
jabol_z_www.kochamnarty.pl Re: Inwestycja 22.12.09, 22:44 siejest napisał: > Hej, mam zamiar zakupic kilka chatek w regionach narciarskich w > Austrii, szukam wspolinwestorow. ile można stracić ? kupił bym może ale jak będzie do tego las, tartak no i piesk też by się przydał - może być jajnik albo łyżew Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Inwestycja 23.12.09, 07:01 Bardzo dobry pomysl.Wiele osob jezdzi tylko na wyzycie sie na nartach i maja gdzies super miejscowosci z glosna muzyka itp.Zalozmy dosc wysoko ale nie wyzej jak 2000m gdyz sie zle spi.Beda napewno setki amatorow.Proste schronisko na kilkanascie osob itp. Po kapital uderzaj do duzych przedsiebiortsw ktore w przyszlosci moga byc Twoimi klientami. Taki interes kreci sie caly rok. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: web Re: Inwestycja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:49 czasami tak wysoko trudno dojechać autem, Chata/chalet powinien byc w zasięgu jakiejś gondoli. Pomysł mi sie podoba. Ciekawe jak duża to musi być kasa.... Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Inwestycja/Skydad 23.12.09, 12:50 Hej Skydad, miałeś rację, znalazłem wśród operatorów turystycznych. Pozdrawiam. Po cichu myślałem,że ktoś stąd się "przyklei" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu co za zbieg okoliczności.... 23.12.09, 11:51 jabolzeswojegoforum pisze: ...może być jajnik albo łyżew ------ mój kumpel ma jamnika który wabi się "jabol" wesołych świąt jeep Odpowiedz Link Zgłoś
siejest Re: Inwestycja 23.12.09, 14:47 Odezwę się po nowym roku w tym temacie. Udanego wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś