Gość: ec IP: *.ptim.net.pl 23.01.10, 12:16 ida jeszcze większe mrozy, ciekawe co na to forumowicze którzy na poczatku grudnia wieszczyli beznadziejna zimę pozdro ec Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: o_andrzej Re: Wyż "Teodoryk" nad Polską IP: *.ghnet.pl 23.01.10, 18:36 > ida jeszcze większe mrozy, ciekawe co na to forumowicze którzy na poczatku grud > nia wieszczyli beznadziejna zimę Ja nic nie wieszczylem, ale obecnymi mrozami zachwycony nie jestem. Ten weekend byl pierwszym, w ktorym moglbym wybrac sie na narty, ale takie temperatury mnie zniechecaja. Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Wyż "Teodoryk" nad Polską 23.01.10, 20:57 no ja troche krakalem ;) ale dalej niz poza styczen nie wybiegalem w sumie dobrze ze taki mroz przyszedl, moze mniej bedzie robali i choróbsk. no ale jak dla mnie juz starczy, tyle ze przy tych ilosciach sniegu co leza to moze lepiej niech to powoli sie roztapia ja jade w alpy w tym sezonie raz i to w drugiej polowie marca to narazie sie zbytnio nie podniecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiman Mróz jest, ale śniegu nie ma IP: *.chello.pl 24.01.10, 01:41 patrze se na alpy i pokrywy śnieżne jakoś nie zachwycaja, zima niby hoho, a tu po 40-60 cm w wielu osrodkach, moze doprodukuja, choc stan sie utrzymuje od jakiegos czasu, jak nie to dla pozniejszych wyjazdowiczow rzeczywiscie pozostanie liczenie, ze mrozy beda do kwietnia Odpowiedz Link Zgłoś
zolviu Re: Mróz jest, ale śniegu nie ma 24.01.10, 08:19 Gość portalu: skiman napisał(a): > pozostanie liczenie, ze mrozy beda do kwietnia no jesli ktos liczy ze napewno pojezdzi w kwietniu... we wrzesniu tez mozna liczyc na +30 stopni w polsce. i nawet moze sie to sprawdzic. w kwietniu lepiej wybierac cos z lodowcem. białka raczej odpada ;)chociaz tej zimy juz mnie nic nie zdziwi. -22 u mnie teraz Odpowiedz Link Zgłoś