Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wyż "Teodoryk" nad Polską

IP: *.ptim.net.pl 23.01.10, 12:16
    ida jeszcze większe mrozy, ciekawe co na to forumowicze którzy na poczatku grudnia wieszczyli beznadziejna zimę

pozdro
    ec
    Obserwuj wątek
      • Gość: o_andrzej Re: Wyż "Teodoryk" nad Polską IP: *.ghnet.pl 23.01.10, 18:36
        > ida jeszcze większe mrozy, ciekawe co na to forumowicze którzy na poczatku grud
        > nia wieszczyli beznadziejna zimę

Ja nic nie wieszczylem, ale obecnymi mrozami zachwycony nie jestem. Ten weekend
        byl pierwszym, w ktorym moglbym wybrac sie na narty, ale takie temperatury mnie
        zniechecaja.
      • zolviu Re: Wyż "Teodoryk" nad Polską 23.01.10, 20:57
        no ja troche krakalem ;) ale dalej niz poza styczen nie wybiegalem
        w sumie dobrze ze taki mroz przyszedl, moze mniej bedzie robali i choróbsk.

no ale jak dla mnie juz starczy, tyle ze przy tych ilosciach sniegu co leza to
        moze lepiej niech to powoli sie roztapia

ja jade w alpy w tym sezonie raz i to w drugiej polowie marca to narazie sie
        zbytnio nie podniecam
      • Gość: skiman Mróz jest, ale śniegu nie ma IP: *.chello.pl 24.01.10, 01:41
        patrze se na alpy i pokrywy śnieżne jakoś nie zachwycaja, zima niby hoho, a tu
        po 40-60 cm w wielu osrodkach, moze doprodukuja, choc stan sie utrzymuje od
        jakiegos czasu, jak nie to dla pozniejszych wyjazdowiczow rzeczywiscie
        pozostanie liczenie, ze mrozy beda do kwietnia
        • zolviu Re: Mróz jest, ale śniegu nie ma 24.01.10, 08:19
          Gość portalu: skiman napisał(a):

> pozostanie liczenie, ze mrozy beda do kwietnia

no jesli ktos liczy ze napewno pojezdzi w kwietniu... we wrzesniu tez mozna
          liczyc na +30 stopni w polsce. i nawet moze sie to sprawdzic. w kwietniu lepiej
          wybierac cos z lodowcem. białka raczej odpada ;)chociaz tej zimy juz mnie nic
          nie zdziwi. -22 u mnie teraz
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka