Gość: misia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 09:24 Witam, w tym roku wybieram się do Francji na narty samochodem. W związku z tym że jest kawałek drogi jedziemy na dwa dni. Proszę poradźcie gdzie najlepiej przenocować na trasie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agatulka Re: nocleg do Francji IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 20.03.10, 09:58 Tylko przenocowac czy przy okazji cos zobaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: nocleg do Francji 20.03.10, 10:42 Zależy skąd jedziesz. Jednak zazwyczaj udaje się dojechać przez Niemcy do francuskiej granicy w ciągu jednego dnia jazdy. Trudno polecić jakieś konkretne miejsce, bo nigdy nie wiadomo gdzie się dojedzie. Jednak we Francji masz kilka sieci tanich hoteli na jedna noc: etap hotel, premier class ... itp www.etaphotel.com/gb/home/index.shtml www.premiereclasse.com/pl/services/index.aspxpozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox poprawny link 20.03.10, 10:46 www.premiereclasse.com/pl/services/index.aspx pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: poprawny link IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.10, 11:19 dzięki Chodzi mi tylko o przenocowanie. Planuje w okolicach Karlsruhe a Freiburgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatulka Re: poprawny link IP: *.2-79-r.retail.telecomitalia.it 20.03.10, 12:59 Gość portalu: misia napisał(a): > Chodzi mi tylko o przenocowanie. W takim razie nie ma wiekszego znaczenia gdzie sie zatrzymasz. Gdybym ja planowala taka podroz to bym sie zatrzymala w Bernie, jest tam i Etap i Ibis za ok. 50-70 euro, rano zwiedzanie pieknej starowki wpisanej na liste Unesco, a po poludniu spokojnie dojazd do osrodka. Chociaz takie trasy przewaznie pokonujemy w 1 dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: poprawny link 20.03.10, 13:31 Jak byłem młodszy, to takie trasy rowerem robiłem w jedno popołudnie ;) pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś