Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Free ski. Gdzie ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.10, 19:21
    Wiatm.
    Proszę o radę, gdzie można pojechać w grudniu w Dolomity na free-ski, ale nie do Val di Sole, gdyż byliśmy tam kilka razy i już trochę nudno. Chodzi o apartamenty, blisko wyciągów, z dojazdem własnym. Jakiś welness mile widziany ale nie obowiązkowy. I najlepiej, żeby samochodów nie trzeba ruszać :). Może jakeś namiary ?
    Pozdrawiam -Jacek
    Obserwuj wątek
      • Gość: mac Re: Free ski. Gdzie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.10, 10:20
        Polecam Livigno choć to nie Dolomity a Alpy, ale wg mnie super.Kwaterę mozesz sobie znależć sam na stronie livigno.eu lub skipasslivigno.com.Jeżdżę tam od kilku lat na otwarcie sezonu, najwcześniej byłem tam od 27 listopada, po drodze była wiosna,a w L. śnieg i wyciagi ruszyły zgodnie z planem.Co do komunikacji na miejscu to są 3 linie autobusowe oznaczone kolorami.Jesli mógłbym coś zasugerować to rozejrzyj się za opcją HB, kiedyś liczyłem koszty i wyszło, że apartament nie jest wcale aż tak korzystny cenowo.
      • Gość: sosul Free ski Francja IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.10, 08:49
        albo Francja na free ski Superdevouly, Alpe d.Heuz, albo Alpy Wysokie tam mozesz sobei pojezdzic i zasze tuż pod wyciagiem pozdr
      • jeepwdyzlu Re: Free ski. Gdzie ? 01.10.10, 14:18
        nie masz za dużego wyboru
        prawdziwe freeski są tylko w val di sole i livigno
        gdzie indziej znajdziesz najwyzej tydzien dla pań, albo 4=6, albo 5=7, albo znizki

jeep
        • rpodolak Re: Free ski. Gdzie ? 01.10.10, 15:18
          nie masz za dużego wyboru
          > prawdziwe freeski są tylko w val di sole i livigno
          > gdzie indziej znajdziesz najwyzej tydzien dla pań, albo 4=6, albo 5=7, albo zni
          > zki
          >
          > jeep

to fakt - ale nawet te freeski w VdS to raczej tylko propaganda, kiedy porównałem kilka ofert z Austrii w tym samym czasie to nocleg+karnet wychodzi mniej więcej tyle samo co owe "freeski" - co nie zmienia faktu , że jak co roku wybieram sie na narty również w grudniu - jak tylko są warunki - puste stoki, niskie ceny, duży wybór kwater - POLECAM (niekoniecznie freeski :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka