Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

hotele na stoku- Alpy

09.10.10, 10:28
    Szukam hotelu w Alpach (najlepiej austriackich) hotelu na stoku. Znacie jakieś, polecacie? Znalazłam na razie ten (z sensownymi cenami):
    www.neckermann.pl/Wycieczki/90055/AUTO/2011-02-12/SAB//7/Berghotel-RudolfshUtte.html
    Może ktoś z Was był w podobnym i poleca?
    Z góry dziękuję:)
    Obserwuj wątek
      • skyddad Re: hotele na stoku- Alpy 09.10.10, 12:02
        Kamka,
        Do jakiej wysokosci spisz normalnie,zanim zabukujesz to sprawdz.Byc moze to nie wykonalne.
        Wiele osob ma problemy ze snem powyzej 2000m a hotel lezy na 2300m. Mozesz miec zepsuty urlop.
        Pzdr.Sky.
      • kosztor Re: hotele na stoku- Alpy 09.10.10, 14:56
        Byliśmy w styczniu 2010 na feriach. Hotel odcięty od świata - dla mnie to plus. Dwa wyciągi jedna kabinka ok dł 2,5 km i jedno krzesełko około 1,5 km, na wyciągach totalne pustki, bywało, że sam z córką jeździłem na kanapie (cały wyciąg).
        Jadzenie dobre stsounek ceny do jakości dobry. Do hotelu mozna dostać się tylko poprzez kolejke kabinową w gidz. 9-16,30. Popołudnia po posiłku spędzaliśmy w restauracji grając w karty , czytając książki. Moja Żona nie chce tam jechać ponownie. Zawroty głowy po zkwaterowaniu się w pokoju, (z uwagi na różnicę wysokości oraz wysiłek związany z ternsportem bagaży) po krótkiej drzemne wszysko wróciło do normy. Wspaniałe widoki
      • kosztor Re: hotele na stoku- Alpy 09.10.10, 15:10
        Jeżeli jesteś zainteresowana zdjęciami proszę podaj maila
        • kamka1 Re: hotele na stoku- Alpy 09.10.10, 16:11
          Hmm, nie pomyślałam o tych problemach wysokościowych, prawdę mówiąc.
          kosztor, dziękuję za możliwość obejrzenia zdjęć, chętnie skorzystam:) Wyślij na gazetowego:
          kamka1@gazeta.pl
      • Gość: mac Re: hotele na stoku- Alpy IP: *.lpr.com.pl 11.10.10, 07:52
        Bormio hotel Girasole,choć to nie Austria, położony na 2000m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka