darfab 22.01.11, 18:11 Autostrada A22 prowadząca od granicy pokrywa się z drogą SS49. Jaki jest koszt autostrady, może ktoś wie?? I czy w ogóle pomysł jej ominięcia jest uzasadniony??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robson Re: Dojazd na Kronplatz IP: *.aster.pl 22.01.11, 18:16 NIe wiem jaki jest koszt autostrady ale..... jak nie mam na szatnię nie pcham się do restauracji.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darfab do robsona IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 18:54 Och, cóż za porażająca elokwencja!! O moją kasę się nie martw drogi robsonie, wystarczy. A jeśli nie znasz odpowiedzi na zadane pytanie, to nie wysilaj się więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robson Re: do robsona IP: *.aster.pl 22.01.11, 18:58 Miałem na mysli to ze przy wyjeżdzie na narty parę euro za autostaradę jest kosztem niezauważalnym.. Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Dojazd na Kronplatz 22.01.11, 20:55 Pomysł jest dobry tylko wtedy, gdy masz sporo czasu w zapasie. Autostrada to wydatek ok 4€ ale zyskujesz ok 1h. Znacznie korzystniejszy jest pomysł ominiecie bramki na Brennerze drogą 182 . Tracisz coś ok 20-30 min, a w kieszenie zostaje sporo 8€ o ile pamiętam. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 Re: Dojazd na Kronplatz 24.01.11, 21:16 Winieta na Austrię niecałe 8 EUR. Brenerpassee to 8 EUR. I potem jeszcze jedna bramka za 2,7 EUR. I z powrotem takie same koszty, ale już bez Austrii. Ceny sprzed tygodnia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jabolkn Re: Dojazd na Kronplatz 24.01.11, 21:44 z południa Polski fajnie się jedzie przez Wiedeń - Graz - Klagenfurt -Villach - Sillian - Toblach - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budowlaniec Re: Dojazd na Kronplatz IP: 178.73.48.* 13.02.11, 18:27 Czyli z Warszawy chyba też to może być fajna trasa przez Graz - Klagenfurt? Pierwszy raz jadę na Kronplatz (ostatnie 10 lat to Solden i okolice, więc zawsze jechało się przez "germanię". Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Dojazd na Kronplatz 13.02.11, 20:02 Gość portalu: budowlaniec napisał(a): > Czyli z Warszawy chyba też to może być fajna trasa przez Graz - Klagenfurt? --------------------- Jak najbardziej można. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dojazd na Kronplatz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 17:16 Witam Będziemy jechać z okolic Wawy, czy ktoś jechał ostatnio tą trasą Wiedeń - Graz - Klagenfurt -Villach - Sillian - Toblach ? czy "standardową " lepiej Wiedeń - Salzburg - Innsbruck - ? pozdrawiam Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Dojazd na Kronplatz 08.01.12, 22:59 Gość portalu: Paweł napisał(a): > Witam > Będziemy jechać z okolic Wawy, czy ktoś jechał ostatnio tą trasą Wiedeń - Graz > - Klagenfurt > -Villach - Sillian - Toblach ? ------------------------- Wielokrotnie jechałem ta trasą. Zamiast przez Graz i Villach można jeszcze jechać przez Neukirchen, Sommering, Kapfenberg, Murau, Mauterdorf, Lienz, Silian, Dobbiaco. Jest nieco bliżej, a droga b. dobra. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwe Re: Dojazd na Kronplatz IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 21:12 Można wjechać za darmo, dookoła, od strony pola, no chyba że śniegu dużo jak ostatnio, wtedy nie da sę ominąć wjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outlanderek Re: Dojazd na Kronplatz IP: *.209.187.5.bredband.tre.se 08.01.12, 23:13 Jechalismy 3 lata temy na Kronplatz na Graz, Villach, Lienz i jak dla mnie ta autostrada troche za gorzysta jest. Lepiej mi "leci" sie standardowo na Salzburg. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Re: Dojazd na Kronplatz 09.01.12, 00:19 rowniez wybralem te trase i nie zaluje; pamietam, ze juz pod sam koniec po wloskiej stronie GPS poprowadzil mnie krotsza trasa do St.Vigil, dzieki czemu mialem okazje zwiedzic Kronplatz samochodem do wysokosci 1700 m :); z powrotem karnie przez Brunico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dojazd na Kronplatz IP: 80.54.122.* 09.01.12, 12:45 Ok, więc jedziemy przez Villach, do St.Vigil, możesz rozwinąć wątek o tym dojeździe ? gps przeciągnął Was przez "góry" a nie przez Brunico ? pozdrawiam P Odpowiedz Link Zgłoś