Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

narty na 3 dni w połowie marca co polecacie???

13.02.11, 21:47
    mam urlop 13 - 17 marca , jest więc duża szansa , że nie będzie już warunków w Polsce ani na Słowacji, Odpalam z Katowic więc interesuje mnie coś do 12 godzin jazdy ... trzy dni na samych nartach... mimo mojej wielkiej miłości do Dolomitów to przy tych założeniach wydaje się za daleko... będę wdzięczny za jakieś sugestie , dodam , że do tej pory bywałem wielokrotnie zawsze tylko w Dolomitach..,
    Obserwuj wątek
      • jabolkn Re: narty na 3 dni w połowie marca co polecacie?? 13.02.11, 22:37
        na 3 dni z Katowic to pojechałbym do
        Obertauern
      • Gość: Jacek Re: narty na 3 dni w połowie marca co polecacie?? IP: *.play-internet.pl 13.02.11, 22:51
        Na Kronplatz z Katowic masz niecałe 1100 km, powinieneś się wyrobic w 12 godzin , jeżeli nie będzie jakiś strasznych warunków na drodze.
        Pozdrawiam
      • Gość: pędzel region lungo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:23
        sprawdź region lungo
        www.lungo.at
        z Katowic to siedem/osiem godzin jazdy, 3 fajne ośrodki, tanie kwatery i można podjechać do popularnego obertauern,
        w dwóch kierowców wyjeżdżasz 22:00 z katowic i o 9:00 jesteś na miejscu, z powrotem możesz skończyć trochę wcześniej ostatni dzień, wyjeżdżasz o 14 i o 22 jesteś w Katowicach,
        na 3 noclegi masz 4 dni jazdy,
      • forzanapoli Re: narty na 3 dni w połowie marca co polecacie?? 14.02.11, 14:59
        Serdecznie dziękuję za pomoc, polecacie okolice Obertauern, czy to znaczy, że chodzi
        o region ski-amade? czy myślicie że bądzie problem z kwaterą na 4-5 dni dla dwóch osób,
        jaki to może być koszt? może macie jakieś sprawdozne miejsca?
        • Gość: ec Re: narty na 3 dni w połowie marca co polecacie?? IP: *.ptim.net.pl 14.02.11, 16:37
          Obertauern chyba nie nalezy do ski amade, ale jest w tej samej okolicy

ja bym poczekał do samego końca, jak beda dobre warunki - Schladming, Saalbach lub gdziekolwiek indziej w Salzburgerlandzie

gorsze warunki - Obertauern albo lodowiec: Kaprun, Molltal

pozdro
          ec
          • Gość: raf Re: narty na 3 dni w połowie marca co polecacie?? IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.11, 08:00
            Schladming super i najbliżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka