Gość: Jola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 20:25 Andalo - byl ktos? mozna pojezdzic i zabawic sie? dzieki Jola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ron5 Re: Andalo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 21:56 Byłem tam i b. mi się podobało.Sympatyczne miasteczko,niezbyt dużo innych nacji poza Włochami.Tereny narciarskie niezłe,ale gorzej zorganizowane niż w Austrii.Jest super kryte lodowisko.Pełno knajpek,barów itp ale bez szpanu.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ski Re: Andalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.04, 23:36 W Andalo jest bardzo fajnie. byłem w marcu i był śnieg tras dosc i nawet ciekawe ale bez przesady. Lodowisko ok i ekstra dyskoteka. w tym roku jest tam wyjazd sms z polskimi koncertami za friko. zajrzyj na bfc.com.pl albo na pagannella.net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleyu Re: Andalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:47 Jest ok, spoko miasteczko. Nawet dużo ludzi z Polski tam spotkaliśy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sma Re: Andalo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 13:44 Byłam tam nawet całkiem długo, miłe miasto, mili ludzie, jedna góra ale trasy dośc urozmaicone, dobra warunki od stycznia do poczatku marca, piękny widok ze szczytu Paganella na Dolomiti di Brenta, na jezioro Garda, na doline Trentino, sopkojnie (czasem az za bardzo) i piękna okolica. A kiedy chcesz jechać, może sie tam spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś