Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sprzęt dla 11 latka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.04, 09:39
    Mam prośbę o radę.Muszę kupić nowe narty,wiązania i buty dla 11 letniego syna.
    Ma 140 cm i waży 33kg.Jeździ b. dobrze, 2 sezony jeździł w grupie z
    trenerem.Nie znam się na sprzęcie i stąd moje pytanie.Oczywiście chodzi mi o
    sprzęt dostępny w Polsce.Pozdrawiam.
    Obserwuj wątek
      • wote Re: Sprzęt dla 11 latka 06.11.04, 14:41
        Dla 11 latka nowy???
        Urośnie szybko i trzeba będzie po roku wymieniać... szczególnie myślę o butach.

Nie lepiej coś używanego??

Giełdę polecam...
        • skyddad Re: Sprzęt dla 11 latka 06.11.04, 15:45
          Jezeli Twoj nastolatej jest obiecujacy i naprawde kochajacy narty,to zrob mu
          przyjemnosc. i zakup to:
          www.atomic.pl/atomic/kol05/sl11j.html
          Naprawde warto chlopak bedzie wiedzial ze jezdzi.
          MOze dlatego w Polsce niema talentow ,po prostu rodzicow ani klubow nie stac
          na sprzet z prawdziwego zdarzenia,nie ogladaj sie wykosztuj a zobaczysz moze
          cos z chlopaka bedzie.Nikt nie bedzie dawal z siebie wszystkiego na
          zdezolowanym sprzecie i butach starych przepoconych uwierajacych.Buty sa na
          jedne nogi i nie nalezy brac po kims.Plastik sie uklada do kazdej nogi ale
          tylko raz.
          Pzdr.Skyddad.
          • Gość: ron5 Re: Sprzęt dla 11 latka IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.04, 21:12
            Dzięki za info.Popieram,że na sprzęt nie należy żałować (w granicach rozsądku)
            Ja zaczynałem jeździć jeszcze za komuny i dobrze pamiętam co to znaczy nędzny
            sprzęt.Myślałem o tych nartach,bo je widziałem na stronie www.Ciekaw jestem ile
            kosztują.Pozdrawiam.
            • skyddad Re: Sprzęt dla 11 latka 06.11.04, 21:46
              Zobacz na portalu atomica sa trzy sklepy internetowe.Tam maja ceny na te narty.
              Pzdr.Skyddad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka