Gość: Rubi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 08:21 czolem skauci - jak zaczniecie dzisiaj dzionek? pewnie od placzu nad pogoda ,wspomnien starej ciotki,orgazmow nad szmatami i komentarzem telewizyjnym. ha ha .Pozdrówko Rubi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staruch5 Re: sobota 18.12.04, 09:25 wiem, ze sobie kpisz, ale cos taki zblazowany? To o czym maja ludzie pisac na forum?Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sobota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 11:16 Rubi, ty na zewnątrz jestes wyluzowany, a w srodku co? ... stary, zgrzybiały piernik, prawda? ... i pamietaj o zasadzie, ze to co widzisz w ludziach dotyczy CIEBIE wyłącznie, bo działa jak lustro, haha ps. pewnie z rana nie wiesz co zrobic, to wysle sobie upierdliwego posta na forum, haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rubi Re: sobota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 13:16 czolem skauci . na dora sobote kupiłem sobie Nokie 2650 -strasznie ciotowata ale przeciez nie telefon mowi o facecie prawda kobietki? i do tego czerwona . zaraz sie zleca pedały pewnie. Pozdrówko Rubi . a mnie sie podoba i juz. Odpowiedz Link Zgłoś