Gość: Colagen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:43 nikt nie zaskoczył? Dolomity - to jedna wielka tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagr Re: Supermarket Dolomity IP: *.CHP.EDU 21.03.05, 17:30 nareszcie wiem dlaczego TY tam pojechales sorry nie moglem przepuscic okazji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:55 wlasnie - zyciowa szansa - jest ich tak niewiele co kubagr? hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagr Re: Supermarket Dolomity IP: *.CHP.EDU 22.03.05, 00:23 naprawde, przepraszam, ale n ie moglem sie powstrzymac jakbym tego nie zrobil to bys sie martwil, ze moze jestem chory??? a tak wiesz ze sie dobrze czuje. zycze ci udanego nastepnego sezonu i paru zjazdow jeszcze w tym roku kubagr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Supermarket Dolomity IP: *.pgi.waw.pl 22.03.05, 09:19 To co wedlog Ciebie jest lepsze, ale prosze o Europe, bo mimo tego, co pisza chlopaki z za oceanu, jak tam fajnie, to niestety jeszcze dla Polakow z Polski za daleko i drogo. Pozdrawiam Mal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:50 Dzieki kubagr - pozdrówko i wywal te heady i blachy na złom Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Supermarket Dolomity 24.03.05, 00:03 No Colagen , pochwal się co widziałeś lepszego od Supermarketu Dolomity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: Supermarket Dolomity IP: 217.8.186.* 24.03.05, 10:12 Ja bylem w Krynicy i mi sie podobalo ;) (naprawde) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekkkk Re: Supermarket Dolomity IP: 217.8.186.* 24.03.05, 12:29 Nie przesadzajmy;) Tak na serio to ciezko o porownanie. Choc w sumie wole Krynice z duza iloscia sniegu i sloncem od Bormio w grudniu z mala iloscia sniegu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Supermarket Dolomity 24.03.05, 13:51 No tak , ale rozmawiamy w kontekście - Supermarket Dolomity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Supermarket Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:22 Cola jeszcze spi moze odezwie sie po 16, ale trzeba go sprowokowac, bo nie zawsze mu sie chce odpowiadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:40 Czolem skauci - coscie tacy italiancy - bylem 4 razy w Dolomitach i zawsze jezdze na sztucznej kaszy- nie ma atmosfery gor, natury tego co poruszy Twoje serce . otwierasz okno raniutko i serce rosnie i krzyczysz jak tu pieknie ale to nie w Dolomitach. brud smród na ulicach wrzaskliwi i kurduplowaci makaroniarze i ich ohydne kobiety. to w Dolomitach. inne wrazenia mam z Curmayeur, i Cervinii. o zabojadach juz kiedys pisałem a o skosnonosych moze innym razem . pozdrowko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stowarzyszony Re: Supermarket Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:32 Witam! Colagen piszesz, że zażywałes uroków pobytu w Cervini... Napisz prosze kilka zdań jak było? Wybieram sie w ten rejon, konkretnie Valtourenche 2 IV pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 06:55 poszukaj stary - gdzies juz pisalem- ale warto - pewnie nie pojezdzisz do samego dolu bo juz pozno ale u gory tak. warto takze przejechac jak bedzie mozliwosc do Zemratu. jedz takze do Curmayeur pod Mont Blanc - tez jest ok, zreszta cala dolina aosty jest ok\ Odpowiedz Link Zgłoś