Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Supermarket Dolomity

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:29
    Obserwuj wątek
      • Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 16:43
        nikt nie zaskoczył?
        Dolomity - to jedna wielka tandeta
        • Gość: kubagr Re: Supermarket Dolomity IP: *.CHP.EDU 21.03.05, 17:30
          nareszcie wiem dlaczego TY tam pojechales
          sorry nie moglem przepuscic okazji
          • Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 17:55
            wlasnie - zyciowa szansa - jest ich tak niewiele co kubagr? hahahah
            • Gość: kubagr Re: Supermarket Dolomity IP: *.CHP.EDU 22.03.05, 00:23
              naprawde, przepraszam, ale n ie moglem sie powstrzymac
              jakbym tego nie zrobil to bys sie martwil, ze moze jestem chory???
              a tak wiesz ze sie dobrze czuje.
              zycze ci udanego nastepnego sezonu i paru zjazdow jeszcze w tym roku
              kubagr
            • Gość: mal Re: Supermarket Dolomity IP: *.pgi.waw.pl 22.03.05, 09:19
              To co wedlog Ciebie jest lepsze, ale prosze o Europe, bo mimo tego, co pisza
              chlopaki z za oceanu, jak tam fajnie, to niestety jeszcze dla Polakow z Polski
              za daleko i drogo. Pozdrawiam Mal
              • Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 16:50
                Dzieki kubagr - pozdrówko i wywal te heady i blachy na złom
                • ortodox Re: Supermarket Dolomity 24.03.05, 00:03
                  No Colagen , pochwal się co widziałeś lepszego od
                  Supermarketu Dolomity.
                  • Gość: darekkkk Re: Supermarket Dolomity IP: 217.8.186.* 24.03.05, 10:12
                    Ja bylem w Krynicy i mi sie podobalo ;) (naprawde)
                    • ortodox Re: Supermarket Dolomity 24.03.05, 10:24
                      Bardziej niż w Italii??
                      • Gość: darekkkk Re: Supermarket Dolomity IP: 217.8.186.* 24.03.05, 12:29
                        Nie przesadzajmy;)
                        Tak na serio to ciezko o porownanie.
                        Choc w sumie wole Krynice z duza iloscia sniegu i sloncem od Bormio w grudniu z
                        mala iloscia sniegu.
                        Pozdrawiam
                        • ortodox Re: Supermarket Dolomity 24.03.05, 13:51
                          No tak , ale rozmawiamy w kontekście - Supermarket Dolomity.
                          • Gość: mal Re: Supermarket Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:22
                            Cola jeszcze spi moze odezwie sie po 16, ale trzeba go sprowokowac, bo nie
                            zawsze mu sie chce odpowiadac
                            • Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:40
                              Czolem skauci - coscie tacy italiancy - bylem 4 razy w Dolomitach i zawsze
                              jezdze na sztucznej kaszy- nie ma atmosfery gor, natury tego co poruszy Twoje
                              serce . otwierasz okno raniutko i serce rosnie i krzyczysz jak tu pieknie ale
                              to nie w Dolomitach. brud smród na ulicach wrzaskliwi i kurduplowaci
                              makaroniarze i ich ohydne kobiety. to w Dolomitach. inne wrazenia mam z
                              Curmayeur, i Cervinii. o zabojadach juz kiedys pisałem a o skosnonosych moze
                              innym razem . pozdrowko
                              • Gość: stowarzyszony Re: Supermarket Dolomity IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 22:32
                                Witam! Colagen piszesz, że zażywałes uroków pobytu w Cervini...
                                Napisz prosze kilka zdań jak było?
                                Wybieram sie w ten rejon, konkretnie Valtourenche 2 IV
                                pozdrawiam
                                • Gość: Colagen Re: Supermarket Dolomity IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 06:55
                                  poszukaj stary - gdzies juz pisalem- ale warto - pewnie nie pojezdzisz do
                                  samego dolu bo juz pozno ale u gory tak. warto takze przejechac jak bedzie
                                  mozliwosc do Zemratu. jedz takze do Curmayeur pod Mont Blanc - tez jest ok,
                                  zreszta cala dolina aosty jest ok\

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka