staruch5 24.03.05, 15:17 wyjezdzam w tereny niecywilizowane, wiec juz teraz wszystkim przyjaciolom z forum zycze Wesolych, Rodzinnych i Refleksyjnych Swiat Wielkiejnocy. A tym, co je spedzaja na nartach - sloneczka i sniegu. Staruch Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mal Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:16 Wesolych Swiat, zazdroszce Ci gluszy Pozdro mal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'Skyddad Re: zyczenia swiateczne IP: *.fornfyndet.se 24.03.05, 16:26 Zdrowych i spokojnych Wesolych Swiat zyczy Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:44 a ja zycze normalnych- nie smutnych bo smutku na swiecie wiele i nie wesolych bo jak sie na ten smutek patrzy to nie ma sie z czego cieszyc .Zycze spokoju i wyciszenia - odpoczynku . Zdrówko skauci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubagr Re: zyczenia swiateczne IP: *.155.126.1.Dial1.Baltimore1.Level3.net 25.03.05, 03:16 zycze wszystkim narciarzom wspanialych warunkow w calym sezonie i wielu wielu dni na nartach. i zebysmy byli w stanie skorzystac z wszelokich dobrodziejstw kore postep niesie kubagr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:27 i ode mnie też Panowie żeby te najpiękniejsze w roku świeta były sopkojne, wesołe, i oczywiście narciarskie, dopóki jeszcze śnieg jest :) 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:46 A wogole co to za nick? sto19 haHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:16 cóz "colagenowej" fantazji mi pewnie zabrakło :( ale widać nie każdemu jest dane. udanych jajek Cola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:21 Cos sie tak przyczepila moich jajek - uwazam ze sa ok i nie musza nic udawac - Pozdrowko moja miłosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:36 nie mam najmniejszych wątpliwości co do jakości twoich jajek, wesołych amore :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:21 Staruch jak wrocisz po swietach do cywilizacji to opowiedz troche o Bieszczadach 76 Pozdro mal Odpowiedz Link Zgłoś