Forum Sport Narty
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

zyczenia swiateczne

24.03.05, 15:17
    wyjezdzam w tereny niecywilizowane, wiec juz teraz wszystkim przyjaciolom z
    forum zycze Wesolych, Rodzinnych i Refleksyjnych Swiat Wielkiejnocy. A tym,
    co je spedzaja na nartach - sloneczka i sniegu.
    Staruch
    Obserwuj wątek
      • Gość: mal Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:16
        Wesolych Swiat, zazdroszce Ci gluszy
        Pozdro mal
        • Gość: 'Skyddad Re: zyczenia swiateczne IP: *.fornfyndet.se 24.03.05, 16:26
          Zdrowych i spokojnych Wesolych Swiat zyczy Sky.
          • Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 20:44
            a ja zycze normalnych- nie smutnych bo smutku na swiecie wiele i nie wesolych
            bo jak sie na ten smutek patrzy to nie ma sie z czego cieszyc .Zycze spokoju i
            wyciszenia - odpoczynku . Zdrówko skauci
            • Gość: kubagr Re: zyczenia swiateczne IP: *.155.126.1.Dial1.Baltimore1.Level3.net 25.03.05, 03:16
              zycze wszystkim narciarzom wspanialych warunkow w calym sezonie i wielu wielu
              dni na nartach. i zebysmy byli w stanie skorzystac z wszelokich dobrodziejstw
              kore postep niesie
              kubagr
              • Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 09:27
                i ode mnie też Panowie
                żeby te najpiękniejsze w roku świeta były sopkojne, wesołe, i oczywiście
                narciarskie, dopóki jeszcze śnieg jest :)
                100
                • Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 10:46
                  A wogole co to za nick? sto19 haHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHH
                  • Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:16
                    cóz "colagenowej" fantazji mi pewnie zabrakło :(
                    ale widać nie każdemu jest dane.
                    udanych jajek Cola
                    • Gość: Colagen Re: zyczenia swiateczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:21
                      Cos sie tak przyczepila moich jajek - uwazam ze sa ok i nie musza nic udawac -
                      Pozdrowko moja miłosci
                      • Gość: sto19 Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 11:36
                        nie mam najmniejszych wątpliwości co do jakości twoich jajek,
                        wesołych amore :)
      • Gość: mal Re: zyczenia swiateczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.05, 20:21
        Staruch jak wrocisz po swietach do cywilizacji to opowiedz troche o
        Bieszczadach 76
        Pozdro mal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka